Μάρω Κοντού για πλαστικές: "Τα έχω κάνει όλα!"

Η Μάρω Κοντού μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega όπου και δήλωσε ότι κάθε πρωί λέει στον καθρέπτη γυμνή: «Φτου σου κοριτσάκι μου, εσύ είσαι 80+;»
Μάρω Κοντού για πλαστικές: Τα έχω κάνει όλα!
Η Μάρω Κοντού εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του Mega, Night Out και μοιράστηκε με τον παρουσιαστή Θεοχάρη Ιωαννίδη πολλά και διάφορα από τη ζωή και την καριέρα της.

Η κ. Κοντού συναντήθηκε με τον κ. Ιωαννίδη στο ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο της εκπομπής κι απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του ακόμη και τις πλέον αδιάκριτες.  

«Ποια ερώτηση που δέχεσαι συχνά σε συνεντεύξεις, σε ενοχλεί;», την ρώτησε ο παρουσιαστής. Η ηθοποιός απάντησε πως την ενοχλεί όταν την ρωτάνε εάν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις, δίνοντας αποστομωτική απάντηση. «Εάν έχω κάνει face lifting, αν έχω φτιάξει τη μύτη μου… Ναι, ναι! Ναι μωρέ, τα έχω κάνει όλα!», είπε γελώντας.

Όταν ο κ. Ιωαννίδης την ρώτησε ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνει όταν ξυπνάει η Μάρω Κοντού απάντησε με αφοπλιστικό χιούμορ. «Πρώτα από όλα φτύνω τον εαυτό μου στον καθρέφτη! Να σου πω γιατί… Διότι κοιμάμαι γυμνή. Όπως τρέχω λοιπόν για να φτιάξω τον καφέ μου, έχω ένα μεγάλο καθρέφτη στο σαλόνι και όπως περνάω λέω ‘φτού σου κοριτσάκι μου, εσύ είσαι 80 plus; Αποκλείεται’! Φτιάχνω τον καφέ και είμαι πανευτυχής!», δήλωσε συγκεκριμένα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v