Τέλος ο «Τσακατσούκας» από το ελληνικό Survivor!

Η παραγωγή του Survivor αποφάσισε να διώξει τον Γιώργο Κατσαούνη για την επίθεση κατά τη διάρκεια της νύχτας στον μισθοφόρο Τάκη Καραγκούνια.
Τέλος ο «Τσακατσούκας» από το ελληνικό Survivor!
Ο άγριος τσακωμός μεταξύ Γιώργου Κατσαούνη και Τάκη Καραγκούνια στο Survivor αποτέλεσε αιτία για την οριστική αποβολή του πρώτου από το παιχνίδι.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ όταν ο Τάκης έψαχνε τα παπούτσια του. Αφού τα βρήκε πεταμένα στην παραλία είπε «Όποιος τα πήρε, γ***... το σπίτι του», με τον Γιώργο Κατσαούνη να του απαντά από μακριά: «Μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου σπίτια».

Οι κατάσταση ξέφυγε και οι δύο παίκτες ήρθαν στα χέρια, με τον Κατσαούνη να κλωτσάει τον Τάκη, ενώ η υπόλοιποι μπήκαν στη μέση να τους χωρίσουν και τα σχετικά πλάνα κόπηκαν στο μοντάζ από την παραγωγή.

Ο Γιώργος Κατσαούνης εξήγησε στην κάμερα ότι τα παπούτσια του Τάκη τα πήρε καταλάθος, και ότι δεν ήθελε να τον χτυπήσει.

Όμως η εξηγήσεις του δεν ήταν αρκετές για να πείσουν την παραγωγή να μην τον αποβάλει οριστικά από το παιχνίδι, όπως και ανακοινώθηκε στο χθεσινό επεισόδιο.





Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v