Το πρώτο trailer του prequel του Game of Thrones είναι γεγονός

To HBO MAX έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer του πρίκουελ του Game of Thrones, House of the Dragon κι έφτιαξε η μέρα μας.
Το πρώτο trailer του prequel του Game of Thrones είναι γεγονός
Εδώ και καιρό μετράμε μέχρι την επίσημη προβολή του πρίκουελ του «Game of Thrones», που θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου. Μιλάμε φυσικά για το House of the Dragon η πρώτη σεζόν του οποίου θα έχει 10 επεισόδια και θα διαδραματίζεται 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα της λατρεμένης σειράς που ολοκληρώθηκε μετά από επτά κύκλους. Η σειρά θα αναφέρεται στην ιστορία του εμφυλίου πολέμου των Targaryen κι όπως και το Game of Thrones θα βασίζεται σε βιβλίο του George R.R. Martin και συγκεκριμένα στο Fire & Blood. Τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Ryan Condal και Miguel Sapochnik.

Το HBO MAX λοιπόν δημοσίευσε για πρώτη φορά σήμερα το teaser trailer της σειράς, δίνοντας στους fans αυτό που περίμεναν

«Το House of the Dragon είναι σκοτεινό, δυνατό, εσωτερικό. Νομίζω ότι οι Targaryen βρίσκονται σε πολύ καλά χέρια. Πιστεύω ότι θα πάνε μακριά. Δεν νομίζω ότι θα σας απογοητεύσουν», έγραψε ο George R. R. Martin πριν λίγο καιρό, στο ιστολόγιό του κι έχουμε κάθε λόγο να τον πιστεύουμε.

«Σεβαστήκαμε πολύ το κείμενο. Το House of the Dragon έχει το δικό του τόνο και ρυθμό. Σε κάθε περίπτωση, σεβόμαστε απόλυτα το σόου που προηγήθηκε. Κατά κάποιο τρόπο πατάμε στις "πλάτες" του GoT. Η νέα σειρά είναι διαφορετική. Δεν μπορούμε να επαναλάβουμε το Thrones», υπογράμμισε από την άλλη ο Miguel Sapochnik.

Απόλαυσε κι εσύ με τη σειρά σου το trailer

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v