House of Dragon: Το πρήκουελ του GOT έρχεται τον Αύγουστο

Όλα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής για την πολυαναμενόμενη σειρά που εκτυλίσσεται 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του Game of Thrones.
House of Dragon: Το πρήκουελ του GOT έρχεται τον Αύγουστο
«Βασιλιάδες δε μας έκαναν τα όνειρα. Μας έκαναν οι δράκοι».

Με αυτή την εμβληματική –οι κακές οι γλώσσες θα έλεγαν πομπώδη– φράση κλείνει το πρώτο επίσημο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης σειράς House of the Dragon, προκαλώντας ανατριχίλες στους απανταχού λάτρεις του Game of Thrones.

Αν δεν το μάντεψες από τον τίτλο, το πρήκουελ της κοσμαγάπητης σειράς που έρχεται στις οθόνες μας στις 21 του ερχόμενου Αυγούστου, είναι η ιστορία του οίκου των Ταργκέρυεν, και συγκεκριμένα ένας εμφύλιος πόλεμος που έμελλε να είναι η (πολύ) αρχή του τέλους για τον ένδοξο οίκο.

Κι όταν λέμε πολύ αρχή το εννοούμε: 200 χρόνια πριν γεννηθεί η Νταινέρυς και εκτυλιχθούν όλα τα αιματηρά που είδαμε στην προηγούμενη σειρά διαδραματίζεται το House of the Dragon.

Η επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα της σειράς έγινε χτες στο Twitter από το ΗΒΟ άκρως λακωνικά, με μια σειρά tweet που περιλάμβαναν το καθένα το όνομα ενός από τους χαρακτήρες, και μια φωτογραφία του, και τίποτα άλλο.

Αν διψάς για περισσότερες λεπτομέρειες, εδώ είναι μια λίστα με λίγες και καλές πληροφορίες για κάθε χαρακτήρα ξεχωριστά, και τα αντίστοιχα ονόματα των ηθοποιών που τους υποδύονται.

Το πρώτο τρέιλερ της σειράς είναι αυτό:

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v