Και επίσημα, το Disney+ στις 14 Ιουνίου στην Ελλάδα

Μπορεί να άργησε, αλλά το Disney+ έρχεται πλέον και επίσημα στην Ελλάδα. Δείτε πόσο θα κοστίζουν οι συνδρομές.
Και επίσημα, το Disney+ στις 14 Ιουνίου στην Ελλάδα
Όλα τα αγαπημένα μας καρτούν των στούντιο Disney και Pixar, οι ταινίες της Marvel, τα ντοκιμαντέρ του National Geographic και ολόκληρο το σύμπαν του Star Wars (ταινίες, σειρές και δε συμμαζεύεται) έρχονται στις 14 Ιουνίου στις οθόνες μας, με την επίσημη έναρξη του Disney+ σε 42 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Η μηνιαία συνδρομή θα κοστίζει 8,99€ και η ετήσια 89,90€. Πέρα από τα προαναφερθέντα, η συνδρομητική πλατφόρμα θα περιλαμβάνει επίσης τις πιο πρόσφατες ταινίες των 20th Century Studios, FX και Searchlight Picture –την αφρόκρεμα του Χόλιγουντ, σαν να λέμε.

Αν θέλεις να πάρεις και μια πρώτη γεύση από τίτλους, στο δελτίο τύπου διαβάζουμε πως «οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση στις διάσημες σειρές του StarWars, The Book of Boba Fett και The Mandalorian από τον δημιουργό και executive producer Jon Favreau. Επιπλέον, θα είναι διαθέσιμη η σειρά των MarvelStudios Moon Knight, με πρωταγωνιστή τον Oscar Isaac ως Steven Grant, αλλά και η υποψήφια για Όσκαρ ταινία Λούκα των Disney και Pixar, το βραβευμένο με Όσκαρ Ενκάντο των Walt Disney Animation Studios, καθώς και το βραβευμένο με Όσκαρ Κρουέλα, με πρωταγωνίστρια την Emma Stone στο ρόλο της θρυλικής Cruella de Vil».

Τόσο η μηνιαία όσο και η ετήσια συνδρομή θα παρέχουν την δυνατότητα streaming σε έως και 4 συσκευές ταυτόχρονα, απεριόριστες λήψεις σε έως και 10 συσκευές (για να βλέπεις ταινίες και σειρές στο tablet πχ χωρίς να καταναλώνεις δεδομένα ή να χρειάζεσαι wifi), καθώς και τη δυνατότητα δημιουργίας έως και επτά διαφορετικών προφίλ ανά λογαριασμό. Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται η δυνατότητα για τους γονείς να δημιουργήσουν Παιδικά Προφίλ που διαθέτουν εύκολη περιήγηση και περιβάλλον φιλικό προς τα παιδιά, για πρόσβαση σε περιεχόμενο κατάλληλο για την ηλικία τους.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v