Το πρώτο τρέιλερ της σειράς Obi Wan Kenobi με τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ είναι γεγονός

Το πρώτο trailer του Obi-Wan Kenobi που έρχεται στις 25 Μαΐου στο Disney+ είναι όσο εντυπωσιακό περιμέναμε.
Το πρώτο τρέιλερ της σειράς Obi Wan Kenobi με τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ είναι γεγονός

Το πρώτο teaser για την επερχόμενη σειρά Star Wars: Obi-Wan Kenobi του Disney Plus έφτασε, και μας δίνει μια πρώτη ματιά στην επιστροφή του Ewan McGregor ως εξόριστου Jedi.

Η σειρά «πιάνει» τον ομώνυμο ήρωα δέκα χρόνια μετά τα γεγονότα του Star Wars: Revenge of the Sith — στην οποία ο Jedi Master της καρδιάς μας καταφεύγει στον έρημο πλανήτη Tatooine, τόσο για να κρυφτεί από το καθεστώς της Αυτοκρατορίας όσο και για να έχει από κοντά το βρέφος Λουκ Σκαϊγουόκερ.

Αλλά με τον Hayden Christensen να επιστρέφει στον ρόλο του ως Darth Vader — γνωστός και ως Anakin Skywalker, πρώην μαθητευόμενος του Obi Wan, ο οποίος την τελευταία φορά έμεινε ξυλοκοπημένος και καμένος στη λάβα από τον πρώην φίλο του – η διαμονή στο Tatooine κάθε άλλο παρά ειρηνική θα είναι για τον Obi Wan.



Στο υπόλοιπο καστ της σειράς βρίσκουμε τους Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell και Benny Safdie.

Θα αποτελείται από μόλις έξι επεισόδια και αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται στις 25 Μαΐου στην πλατφόρμα της Disney.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v