Αυτό είναι το νέο Lord of The Rings (video)

To νέο ταξίδι στη Μέση Γη έχει όνομα, trailer και θα μας ταξιδέψει ξανά στον κόσμο του Τόλκιν από τις 2 Σεπτεμβρίου.
Αυτό είναι το νέο Lord of The Rings (video)
Την περιμέναμε εδώ και χρόνια και τελικά έρχεται. Μία νέα περιπέτεια ξεκινάει φέτος τον Σεπτέμβριο στη Μέση Γη και το όνομα αυτής The Lord Of The Rings: The Rings of Power.

Η πανάκριβη παραγωγή που κόστισε περίπου 500 εκατομμύρια δολάρια θα στρημάρει στο Amazon Prime και έχει πλέον το πρώτο επίσημο τρέιλερ στο οποίο ακούμε τη φωνή της Γκαλάντριελ να απαγγέλει ένα απόσπασμα από το «Ring Verse» του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν.

Η πρώτη ανακοίνωση για την επιστροφή του «Άρχοντα» είχε γίνει το μακρινό 2017, ενώ στις αρχές του 2021 η πλατφόρμα αποκάλυψε την ιστορία που θα παρακολουθήσουμε, η οποία διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα της κινηματογραφικής τριλογίας σε σκηνοθεσία Πίτερ Τζάκσον.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σειρά θα έχει 5 κύκλους, των 8-10 επεισοδίων και στοχεύει να αποτελέσει τη μεγαλύτερη παραγωγή μετά το Game of Thrones.

«Η σειρά θα μεταφέρει τους θεατές πίσω σε μια εποχή όπου αναπτύχθηκαν τεράστιες δυνάμεις, τα βασίλεια γνώρισαν τη δόξα και έπειτα καταστράφηκαν, αναπάντεχοι ήρωες δοκιμάστηκαν, η ελπίδα κρεμόταν από μια λεπτή κλωστή και ο “υπέρτατος κακός” που επινόησε ο Τόλκιν, απείλησε να βυθίσει τον κόσμο στο σκοτάδι», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Amazon κι εμείς περιμένουμε πώς και πώς την πρεμιέρα.

Δείτε το τρέιλερ:



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v