Οι Απαράδεκτοι επιστρέφουν στις οθόνες μας

Η Δήμητρα, ο Σπύρος, ο Γιάννης και ο Βλάσης επιστρέφουν στη μικρή οθόνη, με τα θρυλικά εορταστικά τους επεισόδια σε δύο προβολές.
Οι Απαράδεκτοι επιστρέφουν στις οθόνες μας
Την Παραμονή των Χριστουγέννων στις 21.00, αλλά και ανήμερα την Πρωτοχρονιά, μια γνώριμη παρέα θα σε περιμένει στο Mega.

Οι Απαράδεκτοι που όλοι αγαπήσαμε επιστρέφουν, ακριβώς 30 χρόνια μετά την προβολή των δύο εορταστικών επεισοδίων τους που άφησαν εποχή, για δύο απολαυστικές επαναλήψεις την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 1η Ιανουαρίου αντίστοιχα, στις 21:00.

Η Δήμητρα, ο Σπύρος, ο Γιάννης, ο Βλάσσης, η Ρένια το αστροπελέκι και ο Βασίλης με τον ανθρωποδιώχτη του στολίζουν και πάλι τα διαμερίσματα της οδού Ακάμαντος 4 και μας περιμένουν να θυμηθούμε τις εορταστικές τους περιπέτειες.

Και οι επαναλήψεις δεν τελειώνουν εδώ: Από το Σάββατο 8 Ιανουαρίου οι Απαράδεκτοι μας δίνουν ραντεβού κάθε Σάββατο στις 21.00 στο Mega, για να ξαναδούμε όλη την σειρά από την αρχή –κάποιοι από εμάς για εκατοστή φορά. Όλα τα επεισόδια της σειράς έχουν περάσει από επεξεργασία και θα προβληθούν με αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας –δεν θα είναι δηλαδή όπως τα βλέπετε οι λάτρεις στο YouTube.

Και αν θέλεις να νιώσεις λίγο μεγάλος, ορίστε μια μικρή αλλά ενδιαφέρουσα πληροφορία: Την πρώτη φορά που γνώρισες αυτή την παρέα στη μικρή οθόνη, το ημερολόγιο έγραφε 18 Σεπτεμβρίου του 1991. Κι αυτό ήταν 30 και κάτι χρόνια πριν.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v