Το γκέι φιλί στις «Άγριες Μέλισσες» και η υπόκλιση του κόσμου (βίντεο)

Ένα γκέι φιλί στη δημοφιλή σειρά φέρνει τα πάνω κάτω στην υπόθεση και προκαλεί χαμό στο ελληνικό Internet.
Το γκέι φιλί στις «Άγριες Μέλισσες» και η υπόκλιση του κόσμου (βίντεο)

Το πρώτο γκέι ζευγάρι της σειράς «Άγριες Μέλισσες» είναι γεγονός, και η σκηνή φιλιού που προβλήθηκε χθες έφερε θετικά σχόλια από το κοινό, το οποίο εκτίμησε το γεγονός ότι ομοφυλόφιλα άτομα αποτυπώνονται χωρίς ενδοιασμούς στην μικρή οθόνη.

Στην επίμαχη σκηνή ο γιος του Ακύλα, ο Λευτέρης, και ο ανιψιός του ιδιοκτήτη του θεάτρου που κάνει πρόβα ο θίασος του Λευτέρη, ο Δημήτρης, φιλιούνται στο στόμα, την στιγμή που η Δρόσω είναι έτοιμη να μπει στον χώρο.

Μιλώντας για την σκηνή, αλλά και την ιστορία του ήρωα που υποδύεται ο ηθοποιός Δημήτρης Τσίκλης ανέφερε πως «η σεξουαλικότητα κάθε ατόμου δεν προσδιορίζει τον χαρακτήρα του. Με την αγάπη οφείλουμε να μετακινήσουμε αυτή την κοινωνία».

«Προφανώς υπήρχαν και τα αρνητικά σχόλια. Έλαβα κάποια στους προσωπικούς μου λογαριασμούς στα social media, είδα και αρκετά κάτω από posts. Στο Twitter η αλήθεια είναι πως τα περισσότερα μηνύματα ήταν θετικά και ήταν μεγάλη μου χαρά. Θέλω να πιστεύω ότι κάτι αλλάζει πια. Απογοητεύομαι όταν βλέπω ανθρώπους να έχουν τόσο μίσος μέσα τους. Με θλίβει αυτό», πρόσθεσε.

«Πολύ χαρούμενη για αυτό το πλάνο! Και μακάρι να έδειχναν περισσότερες τέτοιες σκηνές στην ελληνική τηλεόραση, ώστε να καταλάβουν πολλοί ότι οι ομοφυλόφιλοι δεν κάνουν τίποτα κακό απλώς αγαπάνε. Και δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από αυτό ❤️», αναφέρει μια χρήστης στο Twitter.

«Το 1970.... πόσοι τέτοιοι άνθρωποι καταπιέζονταν και παντρεύονταν με γυναίκα. Το 2021 πλέον δίνουν αγώνα για τα δικαιώματα τους... οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι άρρωστοι... υπήρχαν, υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Μόνο ΑΠΟΔΟΧΉ για εκείνους», γράφει μια άλλη.

«Βάζουν γκέι ζευγάρι σε ιστορία που διαδραματίζεται πριν 50 χρόνια, την στιγμή που άλλοι σεναριογράφοι δεν βρίσκουν να ταιριάξουν γκέι ζευγάρι στο σήμερα. Πετσόκομμα», σχολιάζει ένας ακόμα χρήστης.



Δείτε το βίντεο:



 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v