Έρχεται η δεύτερη σεζόν του Καλαμαριού!

Τη δεύτερη σεζόν του Squid Game, της σειράς που εκθρόνισε το «Casa de Papel» και έγινε η δημοφιλέστερη του Netflix, ανακοίνωσε ο δημιουργός της.
Έρχεται η δεύτερη σεζόν του Καλαμαριού!
Τη δεύτερη σεζόν του Squid Game, της σειράς που εκθρόνισε το «Casa de Papel» από την πρώτη θέση των δημοφιλέστερων σειρών του Netflix, ανακοίνωσε ο δημιουργός της.

Σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια προβολής του κορεάτικου δράματος και ερωταπαντήσεων σχετικών με τη σειρά στο Associated Press, ο Hwang Dong-hyuk επιβεβαίωσε τα σχέδια του για τη σειρά φαινόμενο του Netflix.

«Υπήρξε τόση πίεση, τόση ζήτηση και τόση αγάπη για μια δεύτερη σεζόν. Οπότε σχεδόν νιώθω ότι δεν μας έχουμε άλλη επιλογή!», είπε σε δημοσιογράφους στο κόκκινο χαλί.

Και συνέχισε: «Αλλά θα πω ότι θα υπάρξει όντως δεύτερη σεζόν. Την έχω στο κεφάλι μου αυτή τη στιγμή. Επί του παρόντος βρίσκομαι στη διαδικασία σχεδιασμού».

Σε ερώτηση για την πλοκή της δεύτερης σεζόν, ο Hwang Dong-hyuk απάντησε ότι είναι πολύ νωρίς για να δώσει συγκεκριμένες λεπτομέρειες, προσθέτοντας πως ούτε το Netflix έχει κάνει ακόμη καμία επίσημη ανακοίνωση.

Ωστόσο σημείωσε ότι ο πρωταγωνιστής Lee Jung-jae στο «Παιχνίδι του Καλαμαριού» θα επιστρέψει ως κεντρικός ήρωας.

«Είναι πολύ νωρίς για να πω πότε θα βγει η νέα σεζόν και τι θα συμβεί. Επομένως θα σας υποσχεθώ αυτό, ο Gi-hun θα επιστρέψει. Θα κάνει κάτι για τον κόσμο», συμπλήρωσε ο Hwang.

Με πληροφορίες από Variety
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v