Το ΗΒΟ Max έρχεται και στην Ελλάδα!

Επιτέλους, η πλατφόρμα ταινιών και σειρών του ΗΒΟ θα είναι και επίσημα διαθέσιμη στην Ελλάδα από το 2022.
Το ΗΒΟ Max έρχεται και στην Ελλάδα!

Μετά το Netflix, ήρθε η ώρα του «γίγαντα» ΗΒΟ να φέρει για πρώτη φορά σε ελληνικό έδαφος την δική του υπηρεσία streaming.

Η εταιρεία είχε ανακοινώσει τον Σεπτέμβρη ότι θα ξεκινήσει σε 27 χώρες την ευρωπαϊκή της… απόβαση, όμως σε πρόσφατη ανακοίνωσή της ανακοίνωσε επτά νέες χώρες για το 2022, συμπεριλαμβανομένης της Ολλανδίας, της Τουρκίας, της Ελλάδας, της Ισλανδίας, της Εσθονίας, της Λετονίας και της Λιθουανίας.

Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης αυτής, αποκαλύφθηκε το πρώτο teaser για το πολυαναμενόμενο πρήκουελ του Game of Thrones, House of the Dragon, μαζί με τρέιλερς από την τρίτη σεζόν του Succession και του Peacemaker, ενώ σε ένα βίντεο, η Sarah Jessica Parker ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας της «συνέχειας» του Sex and the City, με τίτλο And Just Like That…



«Το HBO Max έρχεται στην Ευρώπη, φέρνοντας μαζί του τις καλύτερες ταινίες και σειρές από τα 100 χρόνια της Warner Bros, αλλά και του του HBO, της DC και του Cartoon Network», δήλωσε ο Johannes Larcher, επικεφαλής του HBO Max International. «Από το Singin 'in the Rain μέχρι το The Matrix, και το Game of Thrones και από το The Flight Attendant, μέχρι το Gossip Girl, το The Joker, και το Bugs Bunny, προσφέρουμε απόλαυση για όλη στην οικογένεια, μέσα από την ιδανική εμπειρία θέασης. Σύντομα το HBO Max θα βρίσκεται σε 27 χώρες στην Ευρώπη και 67 σε όλο τον κόσμο - και δεν έχουμε τελειώσει ακόμα», πρόσθεσε.

Ο κατάλογος του HBO Max  θα περιλαμβάνει ταινίες της Warner Bros όπως τα Harry Potter, Godzilla vs. Kong, Dunkirk, The Lord of the Rings, The Shining και A Clockwork Orange. Ταινίες της DC όπως τα The Joker, Wonder Woman 1984, Aquaman, Batman v Superman και Justice League του Zack Snyder και δημοφιλείς σειρές όπως τα Game of Thrones, The Sopranos, Succession, Scenes from A Marriage, The Undoing, Sex and the City και Euphoria. Στην κατηγορία Hit Max Originals θα βρούμε τα The Flight Attendant, Gossip Girl, Raised by Wolves και Friends: The Reunion, ενώ στην παιδική κατηγορία τα Tom and Jerry, The Powerpuff Girls και Looney Tunes.

Όσον αφορά το κόστος της υπηρεσίας, μέχρι στιγμής ανακοινώθηκε ότι το ΗΒΟ Max θα λανσαριστεί με ελκυστική ετήσια συνδρομή που προσφέρει 12μηνη πρόσβαση στην τιμή των οκτώ μηνών, με έκπτωση περίπου 30% και μηνιαίο κόστος 5,99 € στην Ισπανία και τη Φινλανδία. Η μηνιαία συνδρομή θα μειωθεί για τους θεατές των Σκανδιναβικών χωρών, ενώ θα υπάρχει ειδική μηνιαία προσφορά για τους θεατές στην Ισπανία. «Επιπλέον, ειδικές εισαγωγικές προσφορές για νέους πελάτες θα ανακοινωθούν πριν από την έναρξη της υπηρεσίας στις 26 Οκτωβρίου», αναφέρει η ανακοίνωση.

Για την Ελλάδα δεν έχει ανακοινωθεί προς το παρόν το κόστος της συνδρομής.


 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v