Κρεμλίδου: "Δύσκολο επάγγελμα το instagram" (βίντεο)

Η πρώην παίκτρια του Survivor Έλενα «Μαριπόσα» Κρεμλίδου, τόνισε ότι το instagram είναι ένα δύσκολο επάγγελμα.
Κρεμλίδου: Δύσκολο επάγγελμα το instagram (βίντεο)
Σε αντίθεση με το τι νομίζει ο περισσότερος κόσμος, ένας ίνφλουενσερ δεν περνά ζωή και κότα – υπάρχουν δυσκολίες.

Αυτό υποστήριξε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της η Έλενα Κρεμλίδου, Instagrammer και πρώην παίκτρια του Survivor από το οποίο αποχώρησε οικειοθελώς λόγω προβλημάτων υγείας.

Η «Μαριπόσα» τόνισε ότι το instagram είναι ένα δύσκολο επάγγελμα, αφού απαιτεί να κάνεις πολλά και διαφορετικά πράγματα, ενώ παράλληλα δήλωσε ότι και οι instagrammers φορολογούνται.

«Επειδή είδα και κάποια σχόλια για το όταν είπα πως ταιριάζει σε μία Instagrammer να είναι και τεμπέλα. Εγώ το δήλωσα με πολύ διαφορετικό τρόπο. Εννοούσα πως μια πιτσιρίκα είναι πολύ πιο εύκολο να θεωρηθεί τεμπέλα σε σχέση με μια γυναίκα 41 χρονών που έχει τα παιδιά της και παλεύει. Εννοώντας πως μια 24χρονη που ασχολείται με το Instagram δεν κάνει. Που είναι μεγάλο λάθος», δήλωσε.

Είναι κρίμα εν έτει 2021 να θεωρείται πως το Instagram δεν είναι δουλειά. Άκουσα διάφορα σχόλια αν είναι δουλειά και φορολογούμαστε. Όντως φορολογούμαστε και όντως είναι δύσκολο. Δεν είναι εύκολο. Εγώ είμαι ταυτόχρονα το προϊόν, ο διαφημιστής. Κάνω το project management. Κάνω διάφορα πράγματα για να βγει μια εταιρεία στον αέρα. Δεν είναι εύκολο. Φυσικά υπάρχουν πολύ πιο δύσκολες δουλειές», πρόσθεσε.



Πηγή: ΣΚΑΪ
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v