Ποιες σειρές θα δούμε φέτος στην ελληνική τηλεόραση;

Με μπόλικες νέες προσθήκες και επιστροφές αγαπημένων σειρών, η φετινή σεζόν στην ιδιωτική και δημόσια τηλεόραση αναμένεται ενδιαφέρουσα.
Ποιες σειρές θα δούμε φέτος στην ελληνική τηλεόραση;

Η πανδημία εν μέσω γυρισμάτων δεν φαίνεται να επηρέασε σημαντικά την ελληνική τηλεόραση, η οποία φέτος παρατάσσει αρκετές νέες σειρές στο prime time, ενώ αγαπημένες παραγωγές επιστρέφουν με νέες σεζόν.

Ακούγεται μάλιστα πως το MEGA θα προβάλλει τρεις νέες σειρές, αν και προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημο.

Για να δούμε τι θα δούμε λοιπόν.

ALPHA

Έλα στη Θέση μου: H καθημερινή κωμική σειρά με τις περιπέτειες της Sofo Express και των οικογενειών που την περιτριγυρίζουν επιστρέφει για 5η σεζόν, κάθε βράδυ στις 20.00. Παίζουν οι: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Αθηνά Οικονομάκου, Ευαγγελία Συριοπούλου, Μαρίνος Κόνσολος, Άντρη Θεοδότου με νέες εισόδους φέτος τις Ειρήνη Φαναριώτη και Φιόνα Γεωργιάδου.



Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Τα τέσσερα ζευγάρια όλου του ηλικιακού φάσματος εξακολουθούν να μουρμουρίζουν με κάθε αφορμή για 8η συνεχή σεζόν κι εμείς θα τους ακούσουμε. Παίζουν οι: Ελένη Κοκκίδου, Αντώνης Αντωνίου, Κλέλια Ρένεση, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Άννα Κουτσαφτίκη, Σπύρος Τσεκούρας, Μαρία Χάνου, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Κωνσταντίνα Λιναρδάτου. Κάθε Τετάρτη και Παρασκευή στις 21.00.



Αγγελική: Η νέα δραματική σειρά του Alpha ακολουθεί την ιστορία μιας γυναίκας που, 17 χρόνια μετά τον βιασμό της από 4 αδέρφια, επιστρέφει στο σπίτι τους ως νοσοκόμα της μητέρας τους για να τους εκδικηθεί. Με τους: Μαίρη Μηνά, Φιλαρέτη Κομνηνού, Γιώργο Χρυσοστόμου, Ιωάννη Παπαζήσης, Πάνο Βλάχος, Αλέξανδρο Πέρρο, Μιχάλη Λεβεντογιάννη. Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00.



ΑΝΤ1

Άγριες Μέλισσες: Συνεχίζεται για 2η σεζόν η καθημερινή σειρά εποχής που έσπασε ταμεία πέρσι. Η ιστορία των αδερφών Σταμίρη, οι οποίες σκότωσαν τον γιο της πλούσιας οικογένειας της περιοχής και φέτος θα υποστούν τις συνέπειες. Με τους: Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου, Δανάη Μιχαλάκη, Κάτια Δανδουλάκη κ.α.. Κάθε βράδυ στις 22.00.



Το καφέ της Χαράς: Ο Περίανδρος Πώπωτας και το χωριό του επιστρέφουν σε νέες περιπέτειες και έρωτες, όσο και αν σας φαίνεται απίστευτο. Με τους Χάρη Ρώμα, Ρένια Λουιζίδου, Ζέτα Δούκα. Κάθε Παρασκευή στις 21.00.



Η Φαμίλια: Νέα οικογενειακή κωμωδία που ακολουθεί ένα σύγχρονο ζευγάρι, το οποίο διηγείται στον ψυχολόγο τα περίεργα της οικογενειακής ζωής του. Με τους Ιωάννα Ασημακοπούλου και Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη. Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.00.



Παρουσιάστε: Ο Γιάννης Μπέζος και ο Μανώλης Μαυροματάκης είναι δύο αντίπαλοι διοικητές σε στρατόπεδα που πρέπει να συγχωνευτούν. Οι πιο σκληροί φαντάροι έρχονται ενάντια στους πιο χύμα στρατιώτες, στη νέα κωμωδία του ΑΝΤ1. Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00.



Ήλιος: Νέα καθημερινή σειρά, με την ιστορία μιας γυναίκας που επιστρέφει μετά από χρόνια στην Καβάλα, αλλά εκεί βρίσκεται κατηγορούμενη για τον φόνο του καλύτερού της φίλου, ενώ προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά της. Παίζουν: Ευγενία Δημητροπούλου, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιώργος Καραμίχος, Ντόρα Μακρυγιάννη. Κάθε βράδυ στις 20.00.



STAR

Έρωτας με διαφορά: Η 39χρονη Ζέτα, μητέρα τριών παιδιών και ο 24χρονος Κωστής, ένας γοητευτικός bartender γνωρίζονται, ερωτεύονται και αποφασίζουν να είναι μαζί. Ο έρωτάς τους είναι η πρώτη ύλη της νέας σειράς που αποτελεί και την επιστροφή του Star στην ελληνική μυθοπλασία. Εβδομαιδιαίο; Καθημερινό; Τι; Με τους: Φαίη Ξυλά, Βασίλη Μίχα. Έρχεται τον Οκτώβριο.

ΣΚΑΪ

8 λέξεις: Ο δεύτερος κύκλος του καθημερινού δράματος του Ανδρέα Γεωργίου, που αυτοσυστήνεται ως «ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους  να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες». Παίζουν οι Ανδρέας Γεωργίου, Ναταλία Κηρύκου, Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, Γιώργος Παρτσαλάκης, Απόστολος Γκλέτσος. Καθημερινά στις 21.00, εκτός Παρασκευής.



ΕΡΤ1

* Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η πρεμιέρα τους.

Τα καλύτερά μας χρόνια: Η ιστορία της ελληνικής κοινωνίας, μέσα από τα μάτια μιας οικογένειας που αγοράζει την πρώτη της τηλεόραση την δεκαετία του ’60 και μας ταξιδεύει στον χρόνο. Με τους: Κατερίνα Παπουτσάκη και Μελέτη Ηλία.



Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Νέα καθημερινή σειρά με την ιστορία τριών συγγενών που πρέπει να μείνουν σε ένα χωριό, διαφορετικά η κληρονομιά τους θα περάσει στο ίδιο το χωριό, το οποίο θα κάνει τα πάντα για να τους διώξει. Με τους: Πέτρο Φιλιππίδη, Θανάση Κουρλαμπά, Αλέξανδρο Μπουρδούμη.



Η τούρτα της μαμάς: Νέα κωμωδία των Ρήγα-Αποστόλου, στην οποία θα παρακολουθούμε τα οικογενειακά… σουρεαλιστικά τραπεζώματα του Κώστα Κόκλα, της Καίτης Κωνσταντίνου και όλου τους του σογιού.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v