Αλλάζουν όλα στο MasterChef!

Το MasterChef θα επιστρέψει για πέμπτη σαιζόν, με ανατροπές και εκπλήξεις. Τι ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς στον τελικό του MasterChef 4.
Αλλάζουν όλα στο MasterChef!
«Ό,τι ξέρατε για το MasterChef, ξεχάστε το». Με αυτή την αινιγματική δήλωση του Σωτήρη Κοντιζά κατέβηκε η αυλαία της τέταρτης σαιζόν του σούπερ δημοφιλούς reality, το βράδυ της Τετάρτης 17 Ιουνίου.

Τη βραδιά του μεγάλου τελικού, ο Σταύρος Βαρθαλίτης κέρδισε τον τίτλο του Έλληνα MasterChef και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Τις τελευταίες εβδομάδες, οι φήμες για την επιστροφή του πολυαγαπημένου reality μαγειρικής για πέμπτη σαιζόν οργίαζαν, από την διοργάνωση όμως τηρούταν σιγή ιχθύος για το τι μέλλει γενέσθαι.

Τελικά, την ανακοίνωση έκανε χτες βράδυ ο Σωτήρης Κοντιζάς, ανανεώνοντας το ραντεβού με το κοινό για την επόμενη σαιζόν, και εκπλήσσοντάς μας με την ανακοίνωση πως τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο.

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Κάπου εδώ να πούμε ότι το MasterChef 4 τελειώνει και έρχεται το MasterChef 5. Δεν θα είναι τίποτα το ίδιο, δεν θα τα έχετε ξαναδεί… Ό,τι ξέρετε κι εσείς, αλλά κι εσείς που μας βλέπετε από το σπίτι με συνέπεια τόσα χρόνια, τόσες σεζόν, ξεχάστε το, δεν θα είναι τίποτα το ίδιο. Οι συμμετοχές άνοιξαν, MasterChef 5. Πάμε με φόρα».

Για όσους το έχασαν, ιδού και το σχετικό βίντεο:

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v