ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ω ναι, τα Φιλαράκια επιστρέφουν!

Είναι επίσημο: Η Ρέιτσελ, η Μόνικα, η Φοίβη, ο Τσάντλερ, ο Τζόι και ο Ρος επιστρέφουν στις οθόνες μας με ένα επεισόδιο - έκπληξη.

Ω ναι, τα Φιλαράκια επιστρέφουν!

Υποθέτουμε την είδες αυτή τη φωτογραφία –την ποστάραμε κι εμείς πριν από λίγες μέρες− που έλεγε ότι «έρχονται μεγάλα νέα». Ε λοιπόν, ήρθαν: Το reunion της πιο αγαπημένης τηλεοπτικής παρέας των τελευταίων 25 (συγνώμη, δεν θέλαμε να σου ‘ρθει απότομο αυτό, αλλά είναι όντως 25) χρόνων είναι γεγονός.

Η σειρά θα «μετακομίσει» τον ερχόμενο Μάιο από το Netflix στο HBO Max, και θα το κάνει πανηγυρικά, με ένα σπέσιαλ επεισόδιο χωρίς σενάριο, το οποίο θα λειτουργήσει ως promotion της σειράς.

Αν ετοιμαζόσουν να ρωτήσεις τι σημαίνει χωρίς σενάριο, η απάντηση είναι… κανείς δεν ξέρει. Μπορεί να είναι κάτι σαν μικρού μήκους ταινία, μπορεί να είναι αυτοσχεδιασμός, μπορεί απλά μια κοινή συνέντευξη των έξι πρωταγωνιστών της σειράς.

Το βέβαιο είναι πως ο μεγιστάνας της τηλεόρασης που λέγεται HBO διέθεσε για αυτό το επεισόδιο-μυστήριο ούτε λίγο ούτε πολύ είκοσι εκατομμύρια δολάρια, τα οποία θα μοιραστούν οι έξι πρωταγωνιστές.

Να θυμίσουμε, βέβαια, σε όσους έσπευσαν να εντυπωσιαστούν από το ποσό, πως για τα δικαιώματα όλων των κύκλων της σειράς που μέχρι τώρα και για λίγο ακόμα καιρό παίζει στο Netflix, το HBO πλήρωσε σχεδόν μισό δις –για την ακρίβεια, 460 εκατομμύρια δολάρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Είναι εύκολο να συντρίψουμε, στο όνομα της εξωτερικής ελευθερίας, την εσωτερική ελευθερία του ανθρώπου."

Ταγκόρ, 1861-1941, Ινδός λογοτέχνης, Νόμπελ 1913

  • 1776 - Ο Αμερικανός Πρόεδρος Τόμας Τζέφερσον διαβάζει τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας, η οποία μόλις έχει λάβει την έγκριση του αμερικανικού Κογκρέσου.
    2004 - Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδας νικά στον τελικό του Euro 2004 την Πορτογαλία.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2