ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το Beverly Hills επιστρέφει και νιώθουμε ήδη γέροι

Η Τζένι Γκαρθ, ο Τζέισον Πρίσλεϊ και τα άλλα τα παιδιά επιστρέφουν για να υποδυθούν την Κέλι, τον Μπράντον και το λοιπό παρεάκι, 20 χρόνια αργότερα.

Τι να γίνονται εκείνα τα παιδιά, ο Μπράντον και η Κέλι, που μεγαλώσαμε παρέα στα μακρινά και τιμημένα 90s; Αναρωτήθηκες ποτέ; Όχι, μόνο τον εαυτό σου σκέφτεσαι.

Ε λοιπόν, οι σεναριογράφοι του CBS αναρωτήθηκαν, και αποφάσισαν να κάνουν reboot την σειρά, όχι με άλλους νέους και ωραίους που δεν θα ξέρεις (και για τους οποίους κανείς δεν ενδιαφέρεται) όπως έκαναν στο CW, αλλά με τα δικά μας τα παιδιά, που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε.

Η Τζένι Γκαρθ, η Τόρι Σπέλινγκ, ο Τζέισον Πρίσλεϊ, ο Ίαν Ζέρινγκ, ο Μπράιαν Όστιν Γκριν και η Γκαμπριέλ Καρτέρις πρωταγωνιστούν στο σίκουελ της κοσμαγάπητης σειράς η οποία σύμφωνα με τα δημοσιεύματα «θα παρουσιάζει τους ηθοποιούς να υποδύονται ξανά τους χαρακτήρες τους δύο δεκαετίες αργότερα».

Δύο βασικοί χαρακτήρες θα είναι απόντες, η Μπρέντα (Σάνον Ντόχερτι) που είχε απολυθεί από την σειρά λόγω κακής συμπεριφοράς στα γυρίσματα και ο Ντίλαν (Λουκ Πέρι).

Και πάλι όμως, προφανώς και ανυπομονούμε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Σβήνοντας ένα κομμάτι από το παρελθόν είναι σαν να σβήνεις και ένα αντίστοιχο κομμάτι από το μέλλον.
 
"

Γιώργος Σεφέρης

  • -1945: Τίθεται σε ισχύ ο Χάρτης των Ηνωμένων Εθνών. (Παγκόσμια Ημέρα του ΟΗΕ)

    -1963: Η Σουηδική Ακαδημία τιμά τον Γιώργο Σεφέρη με το Νόμπελ Λογοτεχνίας, «για το υπέροχο λυρικό ύφος του, που είναι εμπνευσμένο από ένα βαθύ αίσθημα για το ελληνικό πολιτιστικό ιδεώδες».


© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2