Σούπερ σειρές για την νέα σεζόν

Νέα σεζόν, νέες τηλεοπτικές απόπειρες για να μην ξεκολλάμε και φέτος από την οθόνη μας. Ποιες ξεχωρίσαμε;
Σούπερ σειρές για την νέα σεζόν
Manifest

Πρεμιέρα στις 24 Σεπτεμβρίου

Η νέα sci-fi σειρά του NBC, σε παραγωγή Ρόμπερτ Ζεμέκις, έχει να κάνει με τους επιβάτες μιας πτήσης που – έπειτα από μερικές αναταράξεις – προσγειώνονται και συνειδητοποιούν ότι έχουν περάσει περισσότερα από πέντε χρόνια από τότε που απογειώθηκαν. Όσο προσπαθούν να προσαρμοστούν πάλι στον κόσμο, παράξενα φαινόμενα αρχίζουν να συμβαίνουν…
 

A million little things

Πρεμιέρα στις 26 Σεπτεμβρίου

Είναι αυτή η σειρά η απόπειρα του ABC να κλέψει τους θεατές του This is Us; Πιθανότατα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε να το δούμε. Μια παρέα φίλων αποφασίζει πως πρέπει να έρχονται πιο συχνά σε επαφή, όταν ένας από αυτούς πεθαίνει ξαφνικά. Η σειρά θα ακολουθεί τις ζωές τους και όλα τα κωμικοτραγικά πράγματα που θα τους συμβαίνουν.

 
Single Parents

Πρεμιέρα στις 26 Σεπτεμβρίου

Η νέα σειρά της Elizabeth Meriwether, μετά το τιμιότατο New Girl (πόσες άλλες σειρές έχεις δει να παραμένουν σταθερά αστείες για εφτά σεζόν;). Μια παρέα single γονιών γνωρίζουν τον Will (ο Τάραν Κίλλαμ, από τους καλύτερους παίκτες του SNL που είδαμε τελευταία), έναν μπαμπά που τα έχει τόσο χαμένα προσπαθώντας να μεγαλώσει την κόρη του, που έχει χάσει και τον εαυτό του. Η νέα του παρέα τον βοηθά να ξαναβρεί την παλιά του ζωή, και ίσως τον έρωτα. Περιμένουμε άπειρα inside jokes.

 
American Horror Story: Apocalypse

Πρεμιέρα στις 12 Σεπτεμβρίου

Αν δεν έχεις δει ποτέ American Horror Story, δεν πειράζει. Κάθε σεζόν είναι διαφορετική ιστορία. Αλλά ακόμα και η φετινή (όγδοη στον αριθμό, έχει ανανεωθεί μέχρι και την δέκατη), που υπόσχεται να φέρει κοντά την πρώτη και την τρίτη σεζόν της σειράς, σε ένα μετα-αποκαλυπτικό σενάριο, άνετα μπορεί να είναι η τέλεια εισαγωγή στον κόσμο που έχει χτίσει ο Ράιαν Μέρφι. Μπόνους ότι φέτος οι παραγωγοί έχουν δηλώσει ότι είναι από τις πιο κωμικές σεζόν, και αυτό σημαίνει πως ο χειμώνας μας θα έχει άφθονο άρρωστο χιούμορ. Και επειδή το AHS είναι μια σειρά που δύσκολα περιγράφεται, απλά δείτε το τρέιλερ.

 
Kidding

Πρεμιέρα στις 9 Σεπτεμβρίου

Το Kidding είναι η νέα δραματική κομεντί του Showtime, και είναι ο πρώτος ρόλος του λατρεμένου Τζιμ Κάρεϊ στην τηλεόραση από το 1994. Η σειρά ακολουθεί έναν αγαπημένο παρουσιαστή παιδικής σειράς, με τα εκατομμύριά του και με τα πάντα του, αλλά του οποίου η προσωπική ζωή (προφανώς) δεν πάει καθόλου μα καθόλου καλά. Το τρέιλερ υπόσχεται πολύ συναίσθημα, και ο Τζιμ Κάρεϊ έχει αποδείξει πως μπορεί να είναι εκπληκτικός σε δραματικούς ρόλους. Έχουμε μεγάλες ελπίδες για αυτό, μιας και η προηγούμενή του απόπειρα στο Showtime (ως παραγωγού), I’m Dying Up Here, πέρασε και δεν ακούμπησε.

 
Camping

Πρεμιέρα στις 14 Οκτωβρίου

Η ιδιοφυής Lena Dunham επιστρέφει στο κανάλι που την ανέδειξε, το ΗΒΟ, με μια σειρά οκτώ επεισοδίων που ακολουθεί μια νευρωτική νοικοκυρά, που αποφασίζει να κάνει δώρο ένα ταξίδι για camping στον άντρα της, που κλείνει τα 45. Όταν όμως ο κόσμος που έρχεται για να γιορτάσει δεν είναι και τόσο… καλός, τα πράγματα γίνονται περίεργα. Επίσης, όπως κλείνει το δελτίο τύπου, αρκούδες.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v