5 σούπερ σειρές για να λιώσεις τώρα

Γνωστοί και αγαπημένοι ηθοποιοί, δυνατές σκηνοθετικές υπογραφές, πολιτικά θρίλερ, στοιχειωμένα σπίτια και απ’ όλα τα καλά.
 

5 σούπερ σειρές για να λιώσεις τώρα

της Ηρώς Κουνάδη

Πέντε ολόφρεσκες σειρές υπόσχονται να γεμίσουν τα βράδια του φθινοπώρου με δράση, σασπένς και απολαυστικές ώρες. Η κοινωνική σου ζωή μόνο μπορεί να έχει αντίρρηση.

Elite

Ο Ρίο, ο Ντένβερ και η Άλισον του Casa de Papel (κατά κόσμον Miguel Herrán, Jaime Lorente και María Pedraza) πρωταγωνιστούν σε άλλη μία ισπανόφωνη σειρά του Netflix. Η σειρά ξεκινά με την δολοφονία μιας μαθήτριας ιδιωτικού σχολείου για παιδιά πλούσιων οικογενειών και αφηγείται, μέσα από flashback, τις ιστορίες όλων των υπόπτων –και τις μεταξύ τους σχέσεις, που περιπλέκονται όσο εξελίσσεται η πλοκή. Απολαυστικές ερμηνείες και σασπένς σε οκτώ 50λεπτα επεισόδια που βλέπονται μονορούφι.



Maniac

Η πιο πολυσυζητημένη σειρά του Netflix στη μετά Casa de Papel εποχή έχει για πρωταγωνιστές την Emma Stone και τον Jonah Hill (των 21 και 22 Jump Street) ως δύο αγνώστους που συμμετέχουν σε ένα φαρμακευτικό πείραμα, το οποίο υπόσχεται να λύσει όλα τα προβλήματά τους. Όπως μάλλον μαντεύεις, τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς σύμφωνα με το σχέδιο. Δέκα 40λεπτα επεισόδια, υπόσχονται να σε κρατήσουν κολλημένο στην οθόνη σου.



Bodyguard

Η επιτυχία της χρονιάς στη Βρετανία παίζει σε έξι ωριαία επεισόδια στο Netflix που θα σε σκαλώσουν άσχημα αν μια από τις αγαπημένες σου σειρές μέχρι στιγμής ήταν το Homeland και αν θεωρείς πως ο Ρομπ του Game of Thrones (κατά κόσμον Richard Madden) είναι ένας από τους ωραιότερους άνδρες του πλανήτη. Η γεμάτη ανατροπές και πολιτικό σασπένς σειρά αφηγείται την ιστορία ενός βετεράνου που γίνεται σωματοφύλακας υψηλά ιστάμενης πολιτικού –αλλά κάτι δεν πάει καλά.



The haunting of Hill House

Αν δεν ζεις κάπου έξω από τον μαγικό κόσμο του ίντερνετ τις τελευταίες εβδομάδες, πιθανότατα κάπου το έχει πάρει το μάτι σου: Το πολυσυζητημένο θρίλερ του –γνωστού για τις ανατριχιαστικές σειρές του− Mike Flanagan που εκτυλίσσεται σε ένα στοιχειωμένο σπίτι έχει για πρωταγωνιστή τον Daario Naharis του Game of Thrones (κατά κόσμον Michiel Huisman) και μια ιστορία που ίσως να μην σε αφήσει να κοιμηθείς τα βράδια. Τουλάχιστον μέχρι να τελειώσεις και τα δέκα ωριαία επεισόδια της πρώτης σαιζόν, που είναι ολόκληρη διαθέσιμη στο Netflix.



Οι ανατριχιαστικές περιπέτειες της Σαμπρίνα

Παιδιά των 90s, τη θυμάστε τη Σαμπρίνα, τη νεαρή μάγισσα; Μόλις επέστρεψε, με δέκα ωρ(ι)αία επεισόδια στο Netflix που υπόσχονται να σας τηλεμεταφέρουν πίσω στα σχολικά σας χρόνια. Την διχασμένη ανάμεσα στον κόσμο της μαγείας της οικογένειάς της και τον «αληθινό» κόσμο των φίλων της νεαρή μάγισσα υποδύεται η Kiernan Shipka (η Sally των Mad Men).




Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v