GNTM 2: Μια (σχεδόν) αντικειμενική κατάταξη

Κατατάσσουμε τις παίκτριες που έχουν μείνει στο GNTM 2 βάσει του μόνου πράγματος που έχει σημασία: Πόσο "καλή" TV παράγουν.
GNTM 2: Μια (σχεδόν) αντικειμενική κατάταξη

Το φετινό GNTM, ομολογουμένως, ξεκίνησε χλιαρά. Χρειάστηκε λίγος καιρός για να πάρουν μπρος οι κοπέλες και να ξεδιπλώσουν τις προσωπικότητές τους. Εντάξει, εκτός από την Κάτια. Η Κάτια εξαρχής ήταν η κακιά της υπόθεσης. Και τώρα που έχουν μείνει μόλις έντεκα διαγωνιζόμενες, όλες τόσο διαφορετικές μεταξύ τους, είναι η κατάλληλη στιγμή να τις κρίνουμε βάσει του μόνου πράγματος που έχει σημασία στην reality TV: Πόσο μας διασκεδάζουν.

Από την χειρότερη στην καλύτερη, λοιπόν.

Εμμανουέλα

Η Εμμανουέλα, ο θεός να την έχει καλά, είναι κάτι σαν την Χριστιάνα από πέρσι: Πολύ όμορφη, πολύ αληθινά γλυκιά, δεν γουστάρει τα μπάχαλα. Και αυτό την κάνει, δυστυχώς, βαρετούλα. Ευτυχώς για την ίδια βέβαια, επειδή είμαστε σίγουροι πως η Εμμανουέλα είναι η πιο ψυχικά υγιής εκεί μέσα και την λατρεύουμε για αυτό. Επίσης, ακριβώς όπως και με την Χριστιάνα πέρσι, όταν αναπόφευκτα φύγει, το παιχνίδι θα γίνει πολύ σκοτεινό, πολύ απότομα.

Χαρά

Η Χαρά μας μπερδεύει. Επειδή δεν μας πείθει και τόσο το πόσο πολύ χαμογελάει. Ή, μάλλον, ακριβώς για αυτό. Κανείς δεν χαμογελάει τόσο πολύ, εκτός κι αν είναι χαζός, και η Χαρά σίγουρα δεν είναι χαζή. Μια χαρά διαβασμένη είναι. Άρα η γλύκα και η αποστασιοποίησή της (συνήθως) από τα μπάχαλα είναι συνειδητή επιλογή. Κρίμα, Χαρά.

Μαρία

Ξέρεις κάτι; Όπως θα έλεγε η Καγιά, η Μαρία δεν με αφορά πλέον. Είναι ένα μπάχαλο κινούμενο από μόνη της, αλλά με τρόπο τόσο ακραία αντι-τηλεοπτικό, και χωρίς καμία διάθεση να μάθει. Επίσης, τα αστεία και οι ατάκες της είναι meme κουλτούρα που έχει ήδη μπαγιατέψει. Δεν αξίζει ούτε να περνάει δίπλα από τα χνάρια της Ερμίδου.

Ίλντα

Ποια είναι η φάση της; Την μία είναι εκεί, την άλλη αλλού. Την μια μέρα λέει την Σουζάνα «μπρο», την άλλη την κράζει. Είναι κακιά, και μετά δεν είναι. Έχει στρατηγική, μετά δεν έχει. Αν δεν δείξεις το αληθινό σου πρόσωπο στα επόμενα τρία επεισόδια, Ίλντα, αντίο σου.

Άννα

Κανονικά η Άννα θα έπρεπε να έχει ήδη φύγει και να μην μας απασχολεί. Αλλά υπάρχει κάτι περίεργα εθιστικό στο να την βλέπεις, βδομάδα με την βδομάδα, να ΜΗΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Η Άννα είναι τόσο ανίδεη, που δεν μπορείς να μην γελάσεις μαζί της.

Ελευθερία

Κανονικά θα έπρεπε να την βάλω τελευταία από όλες, επειδή προσωπικά δεν αντέχω άλλο να βλέπω το πρόσωπό της. Το καταλάβαμε, έχεις μεγάλα μάτια. Κλαις κάθε πέντε λεπτά και πάσχεις από σύνδρομο Μυνχάουζεν. Έχε χάρη που είναι λίγο άλιεν και προκαλεί χαμό επειδή ασχολούνται οι άλλες μαζί της. Άνθρακας το golden pass.

Άννα Μαρία

Η Άννα Μαρία εκτός του ότι είναι αντικειμενικά το πιο όμορφο πρόσωπο εκεί μέσα, κάθε βδομάδα βγάζει όλο και περισσότερα νυχάκια. Τα οποία νυχάκια δεν σκίζουν ποτέ το γάντι της, επειδή είναι και μια κυρία. Η Άννα Μαρία είναι πολύ διασκεδαστική και ελπίζουμε να συνεχίσει να βρίσκεται εκεί, στο background να κάνει μετρημένα bitchy σχόλια. Ξέρει την θέση της και εύγε.

Κωνσταντίνα

Κάποιες κοπέλες θα έλεγαν ότι η Κωνσταντίνα είναι πολύ βαρετή, αλλά κάποιες κοπέλες ξεχνούν ότι στην Κωνσταντίνα οφείλεται όχι μόνο το πρώτο μεγάλο freakout της σεζόν, αλλά και ο πρώτος μεγάλος εμφύλιος. Η Κωνσταντίνα το έκανε αυτό. Και κάθε βδομάδα την βλέπουμε να σπάει όλο και περισσότερο, άρα περιμένουμε πολλά από αυτήν. Άσε που είναι εκπληκτικό μοντέλο.

Ασημίνα

Είναι ό,τι πιο ψεύτικο και διπρόσωπο υπάρχει στο παιχνίδι, σίγουρα πια. Και μισούμε τον εαυτό μας που λατρεύουμε τόσο πολύ να την μισούμε. Επιπλέον, είναι η μόνη ανθρώπινη ασπίδα που έχει μείνει στην Κάτια, άρα την δεχόμαστε για την χρηστικότητά της.

Κέισι

Μέσα σε αυτό το κρανίο κρύβονται τόσα πολλά ψυχολογικά, που κάθε φορά που έχει κακό κλικ, πέφτει σε ένα απύθμενο spiral αυτολύπησης και, συγγνώμη για την καφρίλα, περνάμε υπέροχα μαζί της. Η Κέισι είναι η Αμανατίδου 2.0. Ναρκισσίστρια ως εκεί που δεν πάει, και απίστευτα ενδιαφέρουσα (ως αντικείμενο ανθρωπολογικής μελέτης για την επίδραση του Instagram στον ψυχισμό νεαρών γυναικών). Επιπλέον, είναι κυριολεκτικά η μόνη που κατάλαβε το modus operandi της Κάτιας, και αυτό είναι ένα final boss fight που ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ.

Κάτια

Η Κάτια είναι η καλύτερη, η πιο σκύλα, η πιο έξυπνη, η πιο όμορφη και θέλω να δω την Κάτια να δολοφονεί όλες τις υπόλοιπες σκύλες εκεί μέσα και να λούζεται στο αίμα τους. Ελπίζω αυτό να είναι το κόνσεπτ της φωτογράφισης του τελικού. Κάποιος να το προτείνει στην Ζενεβιέβ.

Θοδωρής Διακος

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v