Οι πιο ακατάλληλες ερωτικές σκηνές σε ελληνικές σειρές

Αναστασία, Κλείσε τα Μάτια, Φεύγα, Τμήμα Ηθών και μερικές ακόμα ελληνικές σειρές με σκηνές σεξ που μας στιγμάτισαν.

Για την εποχή τους – κάπου στα 90s αλλά και στα 00s - θεωρήθηκαν αρκετά τολμηρές. Οριακά σόκιν.

Δείτε μερικές από τις ακατάλληλες σκηνές ερωτικού περιεχομένου σε ελληνικές σειρές.

Αληθινοί Έρωτες

Κάθε επεισόδιο και από μια ερωτική ιστορία σε μια σειρά από όπου παρέλασαν ημίγυμνες μερικές από τις ομορφότερες ελληνίδες ηθοποιούς.

Στο παρακάτω βίντεο η milf Χριστίνα Παππά κάνει ντου στο αγόρι της κόρης της – η φάση ξεκινά στο 21.30.



Αναστασία

Η Μυρτώ Αλικάκη απαντά στο δίλημμα γιος ή πατέρας εμφατικά «και με τους δύο, γιατί μπορώ».



Για σένα

Διάσημος ποινικολόγος (Αντώνης Θεοδωρακόπουλος) ερωτεύεται ένα call girl, τη Σμαράγδα Καρύδη. Απολαύστε τους.



Κλείσε τα Μάτια

Ο μέγιστος γυπαετός Χριστόφορος Παπακαλιάτης τα μπλέκει και με τη μάνα (Πέμυ Ζούνη) και με την κόρη (Ιωάννα Παππά). Τα υπόλοιπα ανήκουν στην τηλεοπτική ιστορία



Δυο μέρες μόνο

Ξανά Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ξανά σε μια σειρά που μπλέκονται ερωτικές καταστάσεις, ξανά ερωτικές σκηνές με αποκορύφωμα την παρακάτω όπου εκστομίζεται η θρυλικη ατάκα «όχι μέσα, σε ικετεύω» - το ζουμί ξεκινά από το 49.30.



Τμήμα Ηθών

Η αυτοτελής σειρά αστυνομικών επεισοδίων θεωρήθηκε άκρως προκλητική για την εποχή της. Απόδειξη η παρακάτω σαδομαζοχιστική σκηνή με επικεφαλής την Τάνια Τρύπη – τα ωραία ξεκινούν στο 12.55.



Φεύγα

Νεανικοί έρωτες, όμορφοι πρωταγωνιστές, αρκετό σεξάκι με Ιωάννα Παππά στο επίκεντρο – στο 7.00 η αρχή.



Τέσσερις

Νομίζατε θα ξεφεύγατε χωρίς ακόμα μια σειρά με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη; Χα! Μπόνους η πανέμορφη Παναγιώτα Βλαντή.



10η Εντολή

Η σειρά θρίλερ του Πάνου Κοκκινόπουλου βασισμένη σε αληθινές ιστορίες έρωτα και φόνου μας έδωσε μπόλικες στιγμές σοκ. Η… καλύτερη ίσως να ήταν η ιστορία του άμοιρου συζύγου τον οποίο ο εραστής της γυναίκας του (Τζένη Μπότση) νάρκωνε και έκανε κανονικότατα έρωτα σε εκείνη στο κρεβάτι τους, ενώ αυτός κοιμόταν. 15.30 και 16.40.



Άγγιγμα Ψυχής

Ή αλλιώς πώς η Θεοφανία Παπαθωμά μπορεί να κολάσει και Άγιο.





Μαύρος Ωκεανός

Ή αλλιώς πώς η Θεοφανία Παπαθωμά μπορεί να κάνει έρωτα με φόντο την σκιά του Κιλιμάντζαρο και τη Μομπάσα σε κάθε πιθανό και απίθανο μέρος.



Έρωτας και πάθος

Σειρά με αυτοτελείς ερωτικές ιστορίες διαφορετικών κάθε φορά σεναριογράφων και σκηνοθετών, από την οποία ξεχώρισε ο πιλότος με τον Γιάννη Βούρο και την Μαριάνθη Σοντάκη να περνάνε όμορφα και αυτό να μπαίνει προς τα μέσα από το 6.40.



Να με προσέχεις

Την πατήσατε, δε θα δείτε βίντεο με τον Χριστόφορο πάλι. Στην ερωτική σειρά πρωταγωνιστούσε και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Να μην κάνει και αυτός κάτι;


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v