Συναρπαστικές φωτογραφίες 360 μοιρών στο Facebook

Ο Ζούκερμπεργκ εγκαινίασε μια νέα εποχή στο Facebook, παρουσιάζοντας την νέα δυνατότητα, να δημοσιεύουμε συναρπαστικές πανοραμικές φωτογραφίες 360 μοιρών.
Συναρπαστικές φωτογραφίες 360 μοιρών στο Facebook
Η νέα «υπηρεσία» του Facebook λέγεται «360 photos», και από σήμερα ξεκινά η ενσωμάτωσή της στους λογαριασμούς όλων των χρηστών του δικτύου ανά τον κόσμο.

Όπως αναφέρει ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ στις λεζάντες των πρώτων πανοραμικών «360» φωτογραφιών που πόσταρε ο ίδιος στο προφίλ του, «είναι παρόμοιες με τα video 360 μοιρών – μπορείτε να γείρετε το κινητό σας και να νιώσετε σαν να είστε εκεί στην πραγματικότητα. Μπορείτε επίσης να τις δείτε ως “virtual reality” για μία ακόμη πιο καθηλωτική αίσθηση».

Ο καθένας μπορεί να τραβήξει και να ποστάρει τέτοιες φωτογραφίες στο Facebook, τραβώντας απλώς μια πανοραμική φωτογραφία με το κινητό του, με την βοήθεια εφαρμογής 360 μοιρών στην κάμερά του.

Για να εξοικειωθεί το κοινό με τη νέα δυνατότητα, το Facebook ετοίμασε μια σελίδα-manual, που μπορείτε να βρείτε εδώ

Δείτε παρακάτω τις δύο φωτογραφίες 360 μοιρών που πόσταρε ο ιδρυτής του Facebook από το Μανχάταν και το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ αντίστοιχα. Μπορείτε να τις δείτε ακόμη και από μη mobile συσκευή - απλώς πατήστε κλικ και σύρετε τον κερσορα πάνω στη φωτογραφία χωρίς να αφήσετε το κουμπί.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v