Παγκόσμιοι πρωταθλητές στο φλερτ οι Έλληνες

Online ψηφοφορία ανέδειξε τους Έλληνες παγκόσμιους πρωταθλητές του φλερτ, κάνοντας λόγο για ερωτισμό… μέχρι παρεξηγήσεως. Δείτε το top 10.
Παγκόσμιοι πρωταθλητές στο φλερτ οι Έλληνες
Στην κορυφή του παγκόσμιου top 10 των λαών που φλερτάρουν πιο έντονα και διακρίνονται για τον ερωτισμό τους σκαρφάλωσε η Ελλάδα, σε έρευνα που διεξήχθη online και δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα Thrillist.

«Απ’ ό,τι φαίνεται, οι οικονομικές δυσκολίες δεν επηρέασαν την αυτοπεποίθηση των Ελλήνων. Όχι μόνο η Αθήνα αποτελεί την πρωταθλήτρια πόλη του φλερτ παγκοσμίως, αλλά η Ελλάδα ψηφίστηκε ολόκληρη ως το πιο ενεργό σεξουαλικό έθνος», αναφέρει το δημοσίευμα.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του συγγραφέα του άρθρου «Οι Έλληνες, ο Ερωτισμός και Εμείς», Dr. Simon Hardy, στην εφημερίδα Telegraph «οι Έλληνες πιθανότατα τελειοποίησαν το φλερτ πολύ παλιά, κατά την διάρκεια εκείνων των θρυλικών, ιδιαίτερα σεξουαλικών συμποσίων της αρχαιότητας. Τότε που… μιλούσαν απλώς για φιλοσοφικά θέματα. Φλερτάρουν περισσότερο από όλους, κάνουν σεξ περισσότερο από όλους και βασικά εφηύραν την ρητορική τέχνη, ιδιαίτερα χρήσιμη για να μετατρέπουν το «όχι» σε «ναι». Αν πρόκειται να επισκεφθείτε την Ελλάδα σύντομα, να είστε προετοιμασμένοι, γιατί μπορεί να βρεθείτε σε μια σέξι κατάσταση πριν προλάβετε να πείτε… Αριστοτέλης», αναφέρει.

Η ψηφοφορία έγινε μεταξύ χρηστών του Reddit και του Quora, και ανέδειξε τους λαούς που φλερτάρουν ως και… επιθετικά – λήφθηκαν μάλιστα υπ’ όψιν στατιστικές για το online flirt, την σεξουαλική δραστηριότητα αλλά και τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις σε κάθε χώρα. Η πλήρης δεκάδα είναι η εξής:

1.Ελλάδα
2.Ιταλία
3.Αίγυπτος
4.Βραζιλία
5.Κολομβία
6.Ισπανία
7.Ινδία
8.Γαλλία
9.Δομινικανή Δημοκρατία
10.Ρωσία

Διαβάστε αναλυτικά την έρευνα και τα στοιχεία κάθε χώρας εδώ

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v