ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

20 επιτυχημένα tweets για τις νέες εκλογές

Με το hashtag #ekloges2015_round2, το ελληνικό Twitter απαντά με καυστικά τιτιβίσματα στο διάγγελμα Τσίπρα για τις πρόωρες εκλογές του Σεπτεμβρίου. Δείτε τα πιο επιτυχημένα.

20 επιτυχημένα tweets για τις νέες εκλογές
φωτό: Το Παρατηρητήριο

Μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου και το δημοψήφισμα του καλοκαιριού, η Ελλάδα πηγαίνει για άλλη μια φορά σε πρόωρες εκλογές, όπως ανακοίνωσε και επισήμως ο πρωθυπουργός μέσω διαγγέλματος το βράδυ της Πέμπτης.

Κάτι που φυσικά αποτέλεσε… βούτυρο στο ψωμί των ελλήνων χρηστών του Twitter, που υπό το hashtag #ekloges2015_round2, έσπευσαν να σχολιάσουν την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες με πιθανότερη ημερομηνία τις 20 Σεπτεμβρίου, καθώς και όλες τις τρέχουσες εξελίξεις στην πολιτική ζωή της χώρας. Παρακάτω, συγκεντρώνουμε μερικά από τα πιο επιτυχημένα tweets:


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Τίποτα δεν κάνει έναν άνθρωπο τόσο ξεπερασμένο όσο το να επικρίνει τη νεότερη γενιά."

Adlai Stevenson, 1900-1965, Αμερικανός πολιτικός

  • 1826 - Ο Γεώργιος Σαχτούρης και ο Κωνσταντίνος Κανάρης νικούν τον Τουρκικό Στόλο κοντά στη Σάμο.
    1906 - Καταστροφές ελληνικών ιδρυμάτων, εκκλησιών και σχολείων της Φιλιππουπόλεως από τους Βουλγάρους. Με τις μεθόδους αυτές εξοντώνεται ο Ελληνισμός της Αν. Ρωμυλίας.
    1907 - Ελληνικό ανταρτικό σώμα περικυκλώνεται από τουρκικό τμήμα στην περιοχή Γέρμας Καστοριάς και εξοντώνεται, συμπεριλαμβανομένου και του αρχηγού του, Ανθλγού Τσοτάκου Νικ. (Γέρμα).
    1945 - Αρχίζει να λειτουργεί το «Εθνικό Ίδρυμα Ραδιοφωνίας», που ιδρύθηκε με τη ΣΠ 54, με πρώτο διευθυντή τον Ηρ. Πετμεζά.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2