«Oι μπαμπάδες μου είναι πάντα εκεί»: Συγκινητική καμπάνια της Στέγης για τα ομόφυλα ζευγάρια

Η αξία και η ανάγκη για ισότιμη αντιμετώπιση στις ομόφυλες οικογένειες βρίσκεται στο επίκεντρο του νέου σποτ της Στέγης.
«Oι μπαμπάδες μου είναι πάντα εκεί»: Συγκινητική καμπάνια της Στέγης για τα ομόφυλα ζευγάρια
Τι κάνει κάποιους ανθρώπους οικογένεια; Το ότι  ζουν μαζί; Η νομοθεσία μιας χώρας; Ή μήπως η αγάπη; Η απάντηση είναι φυσικά το τελευταίο και το νέο σποτ της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών εν όψει Pride, είναι ό,τι καλύτερο είδαμε τελευταία.

«Η ομόφυλη οικογένεια, στην Ελλάδα του 2022, είναι νομικά ανυπεράσπιστη. Τη στιγμή που τα νομοθετικά πλαίσια στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης και στον υπόλοιπο κόσμο έχουν προχωρήσει στην πλήρη αναγνώριση του δικαιώματος γάμου και τεκνοθεσίας για τα ομόφυλα ζευγάρια, στη χώρα μας η από κοινού γονεϊκότητα μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου δεν αναγνωρίζεται», αναφέρει η περιγραφή του σποτ.

«Στην πράξη, αυτό σημαίνει πως ο δεύτερος γονέας, ο μη βιολογικός, είναι νομικά ‘αόρατος’».

H Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση λοιπόν μαζί με τις Οικογένειες Ουράνιο Τόξο, την Google και το Athens Pride ένωσαν τις δυνάμεις τους για να γίνει ο δεσμός «θεσμός».

Και έφτιαξαν το υπέροχο σποτ που θα δείτε παρακάτω, στο οποίο πρωταγωνιστεί μια κοπέλα η οποία έχει τη τύχη να μεγαλώνει με δύο μπαμπάδες που την αγαπούν:



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v