Τα πράγματα που μας έχουν λείψει πιο πολύ

Γενικά, μας έχουν λείψει πολλά πράγματα στην καραντίνα. Αλλά αυτά τα είκοσι δεν μπορούμε να περιμένουμε να τα ξαναζήσουμε.
Τα πράγματα που μας έχουν λείψει πιο πολύ
Η καραντίνα μάς έχει κάνει όλους λίγο θλιμμένους. Ναι, σας βλέπουμε, ακόμα και εσείς οι «εντάξει, μια χαρά περνάω, χαλαρώνω στο σπίτι», κάτι έχετε και τρώγεστε. Και λογικό, αφού σε όλους μας λείπουν ένα σωρό πράγματα.

Και επειδή είμαστε σε τέτοιο mood, κάναμε μια λίστα με τα πράγματα που μας έλειψαν περισσότερο. Για να τα θυμηθούμε και να τα ζήσουμε ακόμα πιο έντονα την επόμενη φορά.

1. Οι βόλτες χωρίς χρονικούς περιορισμούς. Ούτε μήνυμα 6.
2. Η καφετέρια. Οποιαδήποτε καφετέρια, θέλουμε να πιούμε καφέ σε γυάλινο ποτήρι που δεν έχουν πλύνει από χθες το βράδυ εμείς.

3. Η φράση «Να δοκιμάσω λίγο το κοκτέιλ σου;», χωρίς φόβους κορωνοϊού.
4. Οι βόλτες στην Πλάκα, επειδή... Όχι, έχουμε κι άλλα να πούμε, δεν θα πούμε πάλι γιατί μας λείπει η Πλάκα.

5. Εκείνη η τόσο ασφαλής (για την ψυχική σου υγεία) φασαρία στα μετρό του κέντρου, που πνίγει κάθε άλλο θόρυβο με 100% αποτελεσματικότητα.
6. Τα πάρτι.
7. Οι γνωριμίες στα πάρτι.
8. Ο ξαφνικός χορός με αγνώστους στα πάρτι.
9. Πάρτι :(

10. Το γεγονός ότι δεν μπορούμε να αγκαλιάσουμε τους φίλους μας θα μπορούσαμε να το κάνουμε copy-paste απλά είκοσι φορές και να μην χάσει ούτε ένα μιλιγκράμ ουσίας το κείμενο, αλλά εντάξει, αυτό θα ήταν τεμπέλικο.
11. Η αθωότητα του να φτερνίζεται κάποιος μπροστά μας και να του λέμε απλά «γείτσες».
12. Τα one-night stands. Για όσους τουλάχιστον παίρνουν την κοινωνική αποστασιοποίηση κάπως πιο σοβαρά.

13. Το να μιλάμε για οτιδήποτε άλλο εκτός από πανδημία και καραντίνα.
14. Εννοούμε το κουτσομπολιό. Μας έλειψε το κουτσομπολιό.
15. Η αίσθηση δομής που είχε παλιότερα η μέρα μας.
16. Όπως και το πιο σταθερό (και φυσιολογικό) πρόγραμμα ύπνου. Αν η καραντίνα σού έχει φέρει στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα ύπνου που πάλευες να ξεπεράσεις... Συγγνώμη. Είναι χάλια. Κουράγιο.

17. Το γυμναστήριο. Ναι, εντάξει, θα κάνουμε ασκήσεις με το βάρος του σώματος στο σπίτι, οκέι, όλοι ξέρουμε πώς καταλήγει αυτό.

18. Το ότι παλιότερα, που ο καθένας είχε τα προβλήματά του, μπορούσες να γκρινιάξεις με την ησυχία σου και με το δίκιο σου. Τώρα που πρακτικά όλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα, «όλοι το περνάνε αυτό» και «ναι, το ξέρω». Συγγνώμη που προσπαθώ να σού επικοινωνήσω ότι δεν περνάω καλά και που χρειάζομαι λίγη φροντίδα και προδέρμ αυτή τη στιγμή.

19. Τα αγαπημένα μας μπαρ. Είναι και πολλά. Θα οργανώσουμε προσκύνημα με την σειρά μόλις τελειώσει αυτό.
20. Και ένα τελευταίο, μας έλειψε τόσο πολύ να κάνουμε σχέδια για το μέλλον, και να ξέρουμε πότε θα έρθει το μέλλον αυτό... Υπομονή. Τι άλλο να κάνεις;
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v