ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Γραμμές ψυχολογικής υποστήριξης από τον Δήμο Αθηναίων

Τηλεφωνική υποστήριξη παρέχει δωρεάν ο Δήμος Αθηναίων, για όποιον δυσκολεύεται να διαχειριστεί όλα αυτά που περνάμε.

Γραμμές ψυχολογικής υποστήριξης από τον Δήμο Αθηναίων

Τηλεφωνικές γραμμές υποστήριξης, ψυχολογικής αλλά και για θέματα που χρήζουν ιατρικής βοήθειας, έθεσε σε λειτουργία ο Δήμος Αθηναίων. Οι δύο γραμμές θα λειτουργούν Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 9.00 το πρωί ως τις 18.00 το απόγευμα.

Η Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης,(τηλ. 210 3637365) λειτουργεί με τρεις ψυχολόγους και μία κοινωνική λειτουργό ενώ εκείνη των Πρώτων Βοηθειών (210 3638049) στελεχώνεται από γιατρούς και επισκέπτες/ριες υγείας από τα Δημοτικά Ιατρεία.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων, μια από τις πιο σημαντικές επιπτώσεις του κορωνοϊού είναι και η ψυχική επιβάρυνση του πληθυσμού, αφενός λόγω της πανδημίας αφετέρου εξαιτίας της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

«Οι πληγές και τα προβλήματα που προκαλεί αυτή η πανδημία είναι πολλαπλά και πολυεπίπεδα. Συντονίζουμε όλες τις υφιστάμενες υπηρεσίες μας αλλά δημιουργούμε και νέες συνθήκες για την εξυπηρέτηση των πολιτών, με έναν στόχο. Να συνεχίσει ο δήμος μας να βρίσκεται μέσα σε κάθε σπίτι, να είναι παρών με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα» δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Ό,τι κι αν είναι αυτό, που κάνει τις άκρες των χειλιών σου να ανασηκώνονται, εμπιστέψου το."

Τζελαλαντίν Αλ Ρουμί, Πέρσης ποιητής

  • 1908- Κηρύσσεται η Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2