Πώς να βγάζετε καλύτερες φωτογραφίες για το Instagram

Ο τύπος που έγινε διάσημος για τις φωτογραφίες του στο Instagram μοιράζεται έξι μυστικά για τέλειες φωτογραφίες.
Πώς να βγάζετε καλύτερες φωτογραφίες για το Instagram
Αν κάθε σας προσπάθεια για ωραία φωτογραφία στο Instagram πέφτει στο κενό, αν πασχίζετε να αποκτήσετε followers αλλά… δεν, τότε ένας άνθρωπος μπορεί να σας βοηθήσει.

Ο 30χρονος βρετανός Thomas Clarke είναι μακράν ο πιο «καυτός» social φωτογράφος αυτή τη στιγμή. Και ξεκίνησε την καριέρα του από το Instagram. Μέσα σε λίγους μήνες έπεσε η πρόταση από τη Vodafone να αναλάβει την τρέχουσα καμπάνια της, ενώ μόλις ξεκίνησε τη δική του εταιρεία ρούχων.

Ο διαφορετικός τρόπος που φωτογραφίζει από το πιο συνηθισμένο μέχρι το πιο ασυνήθιστο θέαμα σε συνδυασμό με την απήχηση του Instagram, ήταν αυτά που τον έκαναν να ξεχωρίσει.

Ποια είναι τα μυστικά του λοιπόν;

Οι γωνίες

«Πειραματίσου με τις γωνίες για να κάνεις κάτι οικείο να δείχνει διαφορετικό. Ακόμα και μια περιστροφή φωτογραφίας κατά 90 μοίρες μπορεί να κάνει τη διαφορά».

Το χρώμα

«Ψάξτε μικρά σημεία με έντονο χρώμα. Μια άδεια παραλία με μια πετσέτα σε διαφορετικό χρώμα μπορεί να γίνει μια φανταστική λήψη».

Ο κανόνας των τρίτων

«Χωρίστε το υποτιθέμενο κάδρο της φωτογραφίας σε τρία οριζόντια μέρη και τρία κάθετα. Εκεί που τέμνονται αυτές οι φανταστικές γραμμές, υπάρχουν τέσσερα σημεία. Όταν καδράρετε μια εικόνα, πρέπει πάντα να προσπαθείτε να βάζετε κάτι ενδιαφέρον σε ένα από αυτά τα τέσσερα σημεία».

Χαλαρώστε με τα φίλτρα

«Μην εξαρτάστε τόσο από αυτά. Ο κόσμος είναι πολύ πιο όμορφος χωρίς φίλτρα. Ψάξτε λίγο καλύτερα για να τα εντοπίσετε».

Οι υφές

«Η υφή μπορεί να κάνει θαύματα. Και το νερό είναι γεμάτο υφές, σκιές και στρώματα, τα οποία αυτομάτως βελτιώνουν κάθε εικόνα».

Οι «κακές» φωτογραφίες

«Μη φοβάστε να τραβήξετε όσο περισσότερες κακές φωτογραφίες μπορείτε. Το σημαντικό είναι να μάθετε από τα λάθη σας, να δείτε τι δεν σας αρέσει».

Δείτε το βίντεο:



Πηγή.

http://www.independent.co.uk/travel/news-and-advice/how-to-take-great-instagram-photos-tommy-clarke-marks-and-spencer-a7703771.html#gallery
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v