Διαβάζετε παλάμες

Θέλετε να μάθετε τη μοίρα σας; Να ανακαλύψετε κρυμμένες πτυχές της προσωπικότητάς σας; Να διαπιστώσετε αν η νέα σας γνωριμία θα εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω; Οι απαντήσεις βρίσκονται στα χέρια σας. Και σε αυτά των άλλων.
Διαβάζετε παλάμες
Θέλετε να μάθετε αν μία πανέμορφή γυναίκα σας περιμένει στην επόμενη γωνία; Αν βρίσκεστε στο κατώφλι μιας μεγάλης προαγωγής; Αν το χρηματιστήριο θα ανέβει; Σταματήστε να δοκιμάζετε fortune cookies από όλα τα κινέζικα της γειτονιάς και… πιάστε τις παλάμες. Αμέτρητοι πολιτισμοί σε όλον τον κόσμο βρίσκουν απαντήσεις σε τέτοια και σημαντικότερα ερωτήματα εδώ και εκατοντάδες χρόνια, μέσω της χειρομαντείας. Μαθαίνοντας την σωστή τεχνική, τώρα μπορείτε και εσείς. Τώρα αν οι απαντήσεις αυτές θα είναι σωστές ή λανθασμένες, ευοίωνες ή δυσοίωνες… στο χέρι σας είναι να το ανακαλύψετε.

Βήμα 1ο: Βρείτε έναν εθελοντή
Αν και η εκμάθηση της χειρομαντείας μπορεί να εξασκηθεί και στο δικό σας χέρι, θα ανακαλύψετε ότι είναι πολύ πιο ανταποδοτικό να είναι κάποιος πρόθυμος να συμμετέχει στη διαδικασία. Χρησιμοποιήστε, λοιπόν, το ανερχόμενο ταλέντο σας να προσεγγίζετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, ζητήστε του/της το χέρι και περάστε την υπόλοιπη ώρα ανακαλύπτοντας κρυφά μονοπάτια του παρελθόντος και του παρόντος. Όσο για το μέλλον τους, με λίγη τύχη, αυτό μπορεί να περιλαμβάνει και εσάς.

Βήμα 2ο: Διαλέξτε χέρι
Παραδοσιακά, οι περισσότεροι χειρομάντες υποστήριζαν πως πρέπει να εξετάζεται το αριστερό χέρι για τις γυναίκες και το δεξί για τους άνδρες. Ωστόσο, αυτή η προσέγγιση θα σας αποκαλύψει μόνο τα μισά της ιστορίας της ζωής του εθελοντή. Καλύτερα, λοιπόν, να κοιτάξετε σε βάθος και τα δύο τους χέρια που θα μπορέσουν να σας αποκαλύψουν περισσότερα μυστικά. Πολλοί σύγχρονοι χειρομάντες, μάλιστα, λένε, πως το μη «καλό» χέρι (δηλαδή το αριστερό αν ο άλλος είναι δεξιόχειρας) αποκαλύπτει την προσωπικότητα και την έφεση του ατόμου, ενώ το «καλό» χέρι δείχνει πώς αυτό το άτομο έχει εφαρμόσει τα ταλέντα του και τις φιλοδοξίες του στη ζωή. Και τα δύο χέρια μαζί αποκαλύπτουν πού έχει ήδη «πάει» ο εθελοντής σας, αλλά και πού θα βρεθεί μετά.

Βήμα 3ο: Αναγνωρίστε τις τέσσερις γραμμές
Από τα πρώτα πράγματα που μαθαίνει κανείς στην χειρομαντεία, είναι οι τέσσερις χαρακτηριστικότερες γραμμές που καθορίζουν την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του εθελοντή. Αυτές περιλαμβάνουν τη γραμμή της καρδιάς, που βρίσκεται πιο κοντά στα δάχτυλα, την γραμμή του μυαλού, που συνήθως είναι παράλληλη με τη γραμμή της καρδιάς, τη γραμμή της μοίρας ή του ενστίκτου, που συνήθως τέμνει την γραμμή της καρδιάς και την γραμμή του μυαλού και την γραμμή της ζωής, που ξεκινάει κάθετα από το κέντρο του καρπού και καταλήγει στο διάστημα μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη. Δείτε πώς θα τις αναγνωρίσετε εδώ

Βήμα 4ο: Μεταφράζοντας τη γραμμή της καρδιάς
Η γραμμή της καρδιάς αποκαλύπτει το συναισθηματικό βάθος και τις σεξουαλικές επιθυμίες του ατόμου. Ένα άτομο με μακριά και βαθιά γραμμή καρδιάς ρέπει προς τα έντονα ερωτικά βιώματα, όπως η αγάπη και το μίσος, ενώ ένα άτομο με κοντύτερη ή «κομμένη» γραμμή καρδιάς είναι συνήθως κάποιος που μπορεί και ελέγχει τα συναισθήματά του, και μπορεί ακόμα και να καταπνίξει αυτά που νιώθει. Άτομα με κοντή και ευθεία γραμμή καρδιάς είναι πιθανότερο να έχουν αυξημένες σεξουαλικές επαφές και τείνουν στα one-night-stands, παρά στις μακροχρόνιες ερωτικές σχέσεις. Όταν θα διαβάζετε παλάμες, προσέξτε ιδιαίτερα τους ανθρώπους με «σπασμένες» γραμμές καρδιάς, γιατί είναι πιθανότερο να έχουν βιώσει έντονη συναισθηματική συντριβή ή μπορεί να την βιώσουν στο μέλλον.

Βήμα 5ο: Μεταφράζοντας τη γραμμή του μυαλού
Η γραμμή του μυαλού αποκαλύπτει την πνευματική ανησυχία και τη νοητική οξύτητα ενός ατόμου. Κανείς που έχει μακριά και βαθιά γραμμή μυαλού ρέπει να είναι ιδιαίτερα λογικός και αναλυτικός, ενώ ένα άτομο με κοντή ή «σπασμένη» γραμμή μυαλού είναι συνήθως χαρακτήρας παρορμητικός, αυθόρμητος και ίσως επιπόλαιος. Που μπλέκει δηλαδή σε καταστάσεις χωρίς να πολυσκεφτεί τις συνέπειες των πράξεών του. Άτομα με ιδιαίτερα κοντές γραμμές μυαλού προτιμούν τις αθλητικές ενασχολήσεις παρά τις πνευματικές, ενώ όσοι έχουν κυματιστές γραμμές μυαλού χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερα χαμηλή παρατηρητικότητα.

Βήμα 6ο: Μεταφράζοντας τη γραμμή της ζωής
Αναμφισβήτητα η πιο δημοφιλής γραμμή είναι αυτή της ζωής, αφού αυτή μπορεί να αποκαλύψει τη ζωτικότητα και το προσδόκιμο ζωής ενός ανθρώπου. Ένα άτομο με μακριά, βαθιά γραμμή ζωής είναι πιθανότερο να απολαύσει μία μακρόχρονη και πλούσια συναισθηματικά ζωή, ενώ ένα άτομο με κοντή ή «σπασμένη» γραμμή ζωής είναι πιθανό να έχει ατυχήματα και μακρόχρονες περιόδους με προβλήματα υγείας. Άτομα με κυματιστές γραμμές ζωής συνήθως έχουν υπερβολική ενέργεια, ενώ αυτών που οι γραμμές βρίσκονται πολύ κοντά στον αντίχειρα δείχνουν ότι είναι άτομα που βαριούνται ή κουράζονται εύκολα.

Βήμα 7ο: Μεταφράζοντας τη γραμμή της μοίρας
Η γραμμή της μοίρας αποκαλύπτει αν η ζωή ενός ανθρώπου κυριαρχείται από την τύχη ή από τη λογική. Ένα άτομο με μακριά και βαθιά γραμμή τύχης είναι πιθανότερο να βιώσει περισσότερες στιγμές τύχης ή ατυχίας στη ζωή του, από ένα άτομο με κοντή ή «σπασμένη» γραμμή. Σε όσους η γραμμή της μοίρας συμπίπτει με τη γραμμή της ζωής, είναι συνήθως άτομα αυτοδημιούργητα που σπάνια βασίζονται στην τύχη ή τη μοίρα. Αξιοσημείωτο, ωστόσο, είναι ότι αν κανείς δε μπορεί να ξεχωρίσει τη γραμμή της μοίρας του, αυτό δείχνει πως η μοίρα του βρίσκεται εντελώς… στα χέρια του!

Βήμα 8ο: Μεταφράζοντας την υφή και την ελαστικότητα του χεριού
Ένας καλός χειρομάντης δεν περιορίζεται μόνο στην παλάμη, αλλά εξετάζει και το πάνω μέρος του χεριού, για να δει το μυστικά μπορεί αυτό να αποκαλύψει. Για παράδειγμα, αν ο εθελοντής σας έχει ένα ελαστικό χέρι είναι πιθανό να έχει μία εξίσου «ελαστική» και καλόβολη προσωπικότητα. Αντίστοιχα, ένα χοντροκομμένο χέρι με σκληροτράχηλη υφή δείχνει έναν χαρακτήρα εξίσου χοντροκομμένο, ενώ ένα απαλό χέρι δείχνει ευαισθησία και συναίσθηση των εκλεπτυσμένων αξιών της ζωής.

Βέβαια, πριν ξεκινήσετε να βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα, πρέπει να θυμάστε ότι δεν έχουν όλοι το χάρισμα να διαβάζουν παλάμες. Αν, όμως, θέλετε πραγματικά να γίνετε πειστικοί, φροντίστε να το κάνετε με κομψό και διακριτικό τρόπο. Άλλωστε, τώρα πια, όλη η γνώση είναι στα χέρια σας. Φροντίστε να την χρησιμοποιήσετε σοφά.

Έλενα Μπούλια
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v