ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΠΩΣ ΝΑ...

Πώς να στήσεις το πιο καλοκαιρινό σκηνικό στο μπαλκόνι

Αν το μπαλκόνι σου είναι αρκετά μεγάλο για να μπορέσεις να φέρεις μερικούς φίλους και να περάσετε τέλεια, έχουμε μερικές ιδέες για εσένα...

Πώς να στήσεις το πιο καλοκαιρινό σκηνικό στο μπαλκόνι

Αν έχεις αρκετά μεγάλο μπαλκόνι, τότε μπορούμε να υποθέσουμε ότι το σπίτι σου είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην παρέα τα καλοκαίρια. Και με πολύ καλό λόγο, είναι ο τέλειος χώρος για να μαζεύεστε, να τα λέτε και να τα πίνετε, και να κρατάτε και τις απαραίτητες αποστάσεις.

Πάρε λοιπόν μερικές ωραίες ιδέες για να ανεβάσεις λέβελ το μπαλκόνι σου για τις αυγουστιάτικες νύχτες με φίλους.

1. Περισσότερα καθίσματα
Αν έχεις τόσο μεγάλο μπαλκόνι που να μπορείς να βάλεις με ασφάλεια έναν καναπέ, τότε μην το σκέφτεσαι καν. Εναλλακτικά, μερικά έξτρα σκαμπό και καρεκλάκια θα είναι ό,τι πρέπει. Επειδή καλό το να στεκόμαστε και να τα πίνουμε και να κοιτάμε τα φώτα της πόλης, αλλά είναι καλοκαίρι-- πρέπει να κάτσουμε και λίγο.

2. Βάλε διακόσμηση
Από κρεμαστά φωτάκια μέχρι ντεκόρ ναυτικό που θα κάνει το μπαλκόνι σου να θυμίζει κατάστρωμα πλοίου, υπάρχουν άπειρες επιλογές για να κάνεις και το μπαλκόνι - όπως και τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού - να είναι μια προέκταση του εαυτού σου.

3. Μαξιλάρες
Τέλεια εναλλακτική για κάθισμα, για ξάπλα, για εκείνες τις στιγμές μετά τα μεσάνυχτα τέλος πάντων, που όλοι θέλουν λίγο να συνεχίσουν να πίνουν αλλά και λίγο να ξαποστάσουν το κορμάκι τους. Μια μεγάλη μαξιλάρα θα τους κάνει να σε ευγνωμονούν.

4. Τασάκια
Οι άνθρωποι καπνίζουν. Σε ένα μπαλκόνι, ακόμα και άνθρωποι που δεν καπνίζουν μπορεί να δοκιμάσουν να καπνίσουν, επειδή έτσι λειτουργεί το κάπνισμα: Σε βρίσκει εκεί που δεν το περιμένεις. Και δεν θέλεις ούτε να σου λερώσουν το μπαλκόνι, ούτε να σε ρωτάνε συνέχεια, ούτε να πετάνε αποτσίγαρα στον δρόμο και πιθανώς σε κάποιο κεφάλι περαστικού. Εξοπλίσου.

5. Φουσκωτή πισίνα
Αυτό απαιτεί έξτρα χώρο, αλλά αν το έχεις, δεν ξέρουμε γιατί ήδη δεν έχει προμηθευτεί μία.

6. Βάλε φωτισμό
Ένα επιδαπέδιο φωτιστικό με ρυθμιστή έντασης, για παράδειγμα. Επίσης, θα αναφέρουμε για δεύτερη φορά στο ίδιο κείμενο τα κρεμαστά φωτάκια, καθώς είναι γνωστό το φετίχ μας για αυτά.

7. Βάλε χρώμα
Ένα ριχτάρι στα καθίσματα, τα μαξιλαράκια στις καρέκλες - με όποιον τρόπο μπορείς να δώσεις λίγο παραπάνω χρώμα στο μπαλκόνι σου, οι φίλοι σου (αλλά και η διάθεσή σου κάθε φορά που βγαίνεις) θα σε ευγνωμονούν.

8. Βάλε μερικά φυτά
Τα φυτά κάνουν τους πάντες πιο χαρούμενους. Δεν το λέμε μόνο εμείς, και οι ειδικοί το λένε

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Μην τον φοβάσαι τον πλούσιο. Τον γιο της πλύστρας να φοβάσαι."

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν

 • 1774 - Πεθαίνει ο Λουδοβίκος ΙΕ', βασιλιάς της Γαλλίας.
  1878 - Γεννιέται ο Κωνσταντίνος Παρθένης, Έλληνας ζωγράφος.
  1905 - Γεννιέται ο Μάρκος Βαμβακάρης, στιχουργός και τραγουδιστής.
  1925 - Η Κύπρος ανακηρύσσεται από την Αγγλία αποικία του Βρετανικού Στέμματος.
  1940 - Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Ναζιστική Γερμανία εισβάλλει στο Βέλγιο, το Λουξεμβούργο και την Ολλανδία.
  1977 - Πεθαίνει η Τζόαν Κρόφορντ, Αμερικανίδα ηθοποιός.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v