Θέλεις να γίνεις καλύτερος στη δουλειά σου; Κάνε σεξ!

Νέα έρευνα λέει πως ένας οργασμός την ημέρα μας φέρνει… δυο βήματα πιο κοντά στην προαγωγή και τις αυξήσεις.
Θέλεις να γίνεις καλύτερος στη δουλειά σου; Κάνε σεξ!
Νομίζατε ότι το κλειδί για την προαγωγή είναι να δουλεύετε υπερωρίες, ή να έχετε τις κατάλληλες γνωριμίες; Ξανασκεφτείτε το.

Νέα έρευνα υποστηρίζει πως οι άνθρωποι που έχουν έναν τουλάχιστον οργασμό την ημέρα είναι πολύ πιθανότερο να απολαμβάνουν περισσότερο τη δουλειά τους, να δουλεύουν πιο σκληρά και να παίρνουν προαγωγές πιο γρήγορα.

Οι ερευνητές, από το Πανεπιστήμιο της Πολιτείας του Όρεγκον, ζήτησαν από 159 παντρεμένους υπαλλήλους να απαντούν σε δύο ερωτηματολόγια την ημέρα, επί δύο εβδομάδες. Αναμενόμενα, φάνηκε πως οι υπάλληλοι που είχαν κάνει σεξ την προηγούμενη μέρα είχαν πολύ καλύτερη διάθεση στη δουλειά την επόμενη.

Ακολούθως, η καλή πρωινή διάθεση συνδεόταν με μεγαλύτερη αφοσίωση και καλύτερη συγκέντρωση στη δουλειά, αλλά και γενικότερη ικανοποίηση από την δουλειά κατά τη διάρκεια ολόκληρης της μέρας.

Η επίδραση, η οποία όπως φάνηκε κρατούσε τουλάχιστον για 24 ώρες, ήταν εξίσου δυνατή και εμφανής σε άνδρες και γυναίκες. Ήταν, επίσης, παρούσα και όταν οι ερευνητές έλαβαν υπ’ όψιν παράγοντες όπως η ικανοποίηση μέσα στον γάμο και η ποιότητα του ύπνου –που είναι γνωστό ότι καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό τη διάθεση.

Πηγή: Daily Mail 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v