ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΚΑΡΙΕΡΑ

Μια Praksis… που στηρίζει τις επιχειρηματικές ιδέες

Μάθετε για το πρόγραμμα ανάπτυξης επιχειρηματικότητας και δωρεάν συμβουλευτικής Praksis Business Coaching Center, για τον νέο κύκλο του οποίου άνοιξαν ήδη οι αιτήσεις.

Μια Praksis… που στηρίζει τις επιχειρηματικές ιδέες

Πώς μπορούν να επιβιώσουν και να ανθίσουν οι επιχειρηματικές ιδέες στον «χειμώνα» της ελληνικής κρίσης; Είναι άραγε καταδικασμένες; Ένα πρόγραμμα ανάπτυξης επιχειρηματικότητας απαντά «όχι» και φιλοδοξεί να δώσει λύσεις σε όσους έχουν επιχειρηματικές ιδέες που θέλουν να κάνουν πράξη, να την αναπτύξουν περισσότερο ή να αποκτήσουν γνώσεις ως ελεύθεροι επαγγελματίες.

Πρόκειται για το πρόγραμμα Praksis Business Coaching Center που υλοποιείται από τη ΜΚΟ Praksis και προσφέρει δωρεάν εξατομικευμένη συμβουλευτική και coaching που ανταποκρίνεται στις ανάγκες, τα όνειρα και τους στόχους κάθε επίδοξου ή υφιστάμενου επιχειρηματία.

Ως τον Ιανουάριο του 2018, αποκλειστικός χρηματοδότης του προγράμματος είναι το Citi Foundation και η Citi Ελλάδος, και το έχουν εμπιστευθεί πάνω από 200 άνθρωποι, ενώ ένας στους τρεις έχει ήδη δει την ιδέα του να γίνεται πράξη.

Το Praksis Business Coaching Center ξεχωρίζει γιατί αφορά κάθε είδους επιχείρηση, για κάθε κλάδο της οικονομίας, χωρίς κριτήριο καινοτομίας. Mοναδικό κριτήριο επιλογής είναι η βιωσιμότητα της ιδέας.

Ξεχωρίζει, επίσης, για την εξατομικευμένη και προσωποποιημένη προσέγγιση που ακολουθεί, αλλά και γιατί εστιάζει τόσο στη συμβουλευτική και την εκπαίδευση όσο και στο business coaching, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ενισχύσουν τα δυνατά τους σημεία και να αντιμετωπίσουν τις αδυναμίες τους. Για ένα διάστημα τριών μηνών, μάλσιτα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, οι συμμετέχοντες έχουν διαδοχικές ατομικές συναντήσεις με επιχειρηματικούς συμβούλους και business coach και θα συμμετάσχουν σε χρήσιμα εκπαιδευτικά σεμινάρια που υλοποιούνται από κορυφαίους παράγοντες της αγοράς.

Οι αιτήσεις για τον 7ο κύκλο του προγράμματος άνοιξαν. Οι συμμετέχοντες που ολοκληρώνουν επιτυχώς το πρόγραμμα έχουν τη δυνατότητα να «ανεβάσουν» την επιχειρηματική τους ιδέα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα crowdfunding OneUp, ώστε να ελκύσουν το απαραίτητο κεφάλαιο εκκίνησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το www.praksis.gr/bcc, να συμπληρώσουν και να αποστείλουν τα απαραίτητα έγγραφα στο [email protected], έως και την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017, 17.00 μ.μ. Καθώς το πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν, ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στην επιλογή των συμμετεχόντων που πληρούν τα κριτήρια βιωσιμότητας της επιχειρηματικής τους ιδέας και διαθέτουν δέσμευση και επιμονή για την επιτυχία της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Μια άδικη ειρήνη είναι προτιμότερη από έναν δίκαιο πόλεμο."

Κικέρων, Ρωμαίος ρήτορας & πολιτικός

  • 1952 - Ο Νικόλαος Πλαστήρας αναλαμβάνει Πρωθυπουργός της Ελλάδος

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v