Διάκριση best workplace για το ΥΓΕΙΑ

Το ΥΓΕΙΑ βραβεύθηκε για δεύτερη φορά για το εργασιακό του περιβάλλον. Το Euro2day βρέθηκε εκεί, και είδε τι σημαίνει "εργασιακές σχέσεις" με ουσία.   
Διάκριση best workplace για το ΥΓΕΙΑ
Ο τρόπος για να φτιαχτεί ένα ελκυστικό εργασιακό περιβάλλον δεν μπορεί να… συνταγογραφηθεί. Αυτό γιατί το βασικό του συστατικό δεν είναι η καθαριότητα, η θέα από τα παράθυρα ή τα πολυτελή χαλιά, αλλά οι σχέσεις των ανθρώπων που το στελεχώνουν.

Η αγάπη και η εμπιστοσύνη που αναπτύσσονται ανάμεσα στους εργαζόμενους και τη διοίκηση, η ασφάλεια, το αίσθημα δικαιοσύνης, αλλά και η συντροφικότητα ανάμεσα σε συναδέλφους κάνουν τον τόπο απασχόλησης πραγματικό σπίτι για όσους εργάζονται εκεί.

Το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ για δεύτερη φορά βραβεύθηκε για το εργασιακό του περιβάλλον και αναδείχθηκε στη δεύτερη θέση της κατάταξης εταιριών με το καλύτερη εργασιακό περιβάλλον, στην κατηγορία των επιχειρήσεων με περισσότερους από 250 εργαζόμενους.

Η έρευνα πραγματοποιείται από την Great Place to Work Institute Hellas σε συνεργασία με το Alba Graduate Business School. Φέτος μετείχαν 51 εταιρίες που απασχολούν 36.498 εργαζόμενους. Αξίζει να επισημανθεί ότι η βράβευση στηρίζεται στις πληροφορίες που δίνουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι ανώνυμα.

Η κάμερα του Euro2day.gr βρέθηκε στο ΥΓΕΙΑ και ζήτησε από εργαζόμενους και διοίκηση να μιλήσουν για να μάθει το μυστικό: Πόσο ωραίο μπορεί να είναι ένα εργασιακό περιβάλλον ώστε να χαίρεσαι κάθε πρωί που πηγαίνεις;

Εκπρόσωποι του διοικητικού προσωπικού, της τεχνικής διεύθυνσης, του νοσηλευτικού προσωπικού και της επικοινωνίας με τον κόσμο λένε τι είναι αυτό που δένει όσους δουλεύουν στο ΥΓΕΙΑ, και μας μυούν στα ενδότερα μιας… οικογένειας.



Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τα βραβεία και τη διάκριση στο σχετικό άρθρο του Euro2day.gr .

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v