ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΚΑΡΙΕΡΑ

So Easy: Μαθαίνοντας την γλώσσα του επιχειρείν

Στον κόσμο του διεθνούς εμπορίου, των πολυεθνικών εταιριών, της παγκοσμιοποίησης και των ανοιχτών συνόρων η ανάγκη χρήσης της Αγγλικής γλώσσας με όρους business είναι ένα καθημερινό και απαραίτητο εφόδιο για τον μέσο manager.

So Easy: Μαθαίνοντας την γλώσσα του επιχειρείν

Τα κέντρα ξένων γλωσσών SO EASY σχεδιάζουν ειδικά προγράμματα σπουδών που οδηγούν στην απόκτηση του “Proficiency” του επιχειρησιακού χώρου δηλαδή του πιστοποιητικού Cambridge ESOL Business English Certificate (BEC), το οποίο είναι διεθνώς αναγνωρισμένο και σχεδιασμένο για να οδηγεί στην επίτευξη των επαγγελματικών στόχων, εξετάζοντας τη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας σε περιβάλλον εργασίας. \

Το BEC διαρθρώνεται σε τρία επίπεδα: Preliminary (αρχάριων) – ολοκλήρωση κύκλου σε έξι μήνες, Vantage (μεσαίων)-ολοκλήρωση κύκλου σε 1 χρόνο και Higher - ολοκλήρωση κύκλου σε 2 χρόνια. Μέσα από αυτά παρέχεται η δυνατότητα στους σπουδαστές να βελτιώσουν τις ικανότητες τους στα επαγγελματικά meetings, στις διαπραγματεύσεις, στη δημιουργία επαγγελματικών παρουσιάσεων, στη συγγραφή επαγγελματικών reports αλλά και στη βελτίωση των ακουστικών και προφορικών ικανοτήτων σε επιχειρηματικό περιβάλλον. Όλα τα προγράμματα χρηματοδοτούνται μέσω του προγράμματος ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ και ορίζονται τις μέρες και τις ώρες που εξυπηρετούν τους μαθητές ενώ μπορούν να λάβουν χώρα είτε στα γραφεία της εταιρίας είτε στα κέντρα γλωσσών SO EASY, στο πλησιέστερο παράρτημα.

Η ομάδα καθηγητών Business English της So Easy απαρτίζεται από έμπειρους και άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτικούς, με ειδικότητα στη διδασκαλία Business English. Πραγματοποιείται ανάλυση και εκτίμηση του επιπέδου γνώσεων, σχεδιάζονται εξατομικευμένα προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε εκπαιδευόμενο, με συνεχή επίβλεψη και αξιολόγηση του προγράμματος από τους συμβούλους επιχειρηματικής εκπαίδευσης της So Easy και στο τέλος των σεμιναρίων παρέχεται βεβαίωση σπουδών.
 
ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ:
Κουντουριώτου 108, Πειραιάς
τηλ. 210 – 4137919


ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS

To site των So Easy
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Το σεξ χωρίς έρωτα δεν είναι πάντα γελοίο. Αλλά είναι πολύ πιο γελοίος ο έρωτας χωρίς σεξ."

Βολίνσκι, Γάλλος σκιτσογράφος

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v