Καλά κρασιά: Ξεκινούν τα δωρεάν μαθήματα αμπελουργίας και οινολογίας

Ήθελες πάντα να ασχοληθείς με το κρασί; Το δημόσιο ΙΕΚ της Νεμέας δέχεται ως τις 8/11 εγγραφές για δωρεάν μαθήματα οινολογίας και αμπελουργίας.
Καλά κρασιά: Ξεκινούν τα δωρεάν μαθήματα αμπελουργίας και οινολογίας
Αν πάντα σε γοήτευε ο κόσμος του κρασιού, και αν αισθάνεσαι τελευταία πως έχει έρθει η ώρα για μια αλλαγή καριέρας… να η ευκαιρία σου. Το δημόσιο ΙΕΚ της Νεμέας παραδίδει δωρεάν μαθήματα αμπελουργίας και οινολογίας, σε έναν κανονικότατο κύκλο σπουδών που διαρκεί πέντε εξάμηνα, εκ των οποίων τα τέσσερα θεωρητικής και εργαστηριακής κατάρτισης, και το τελευταίο καθαρά πρακτικής άσκησης. Οι αιτήσεις εγγραφής γίνονται δεκτές μέχρι τις 8 Νοεμβρίου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ, στο email [email protected] και στο τηλέφωνο 27460 23032.

Πέρα από τη Νεμέα, έξι ακόμα δημόσια ΙΕΚ θα λειτουργήσουν φέτος στις Περιφερειακές Ενότητες Ιωαννίνων, Ηρακλείου, Κορίνθου, Λάρισας, Αττικής και Τρικάλων, με τις παρακάτω επτά (7) ειδικότητες:



Τα προγράμματα σύγχρονης Αγροτικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης απευθύνονται σε νέους κάτοχους απολυτηρίου Γενικού ή Επαγγελματικού Λυκείου και ισότιμων τίτλων, από ολόκληρη την χώρα, που θέλουν να δραστηριοποιηθούν ή/και να απασχοληθούν σε εκμεταλλεύσεις και επιχειρήσεις του αγροτοδιατροφικού τομέα.

Με δαπάνες του ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ παρέχεται δωρεάν στέγαση και σίτιση, σε ορισμένο αριθμό σπουδαστών ανά ΔΙΕΚ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v