Επτά παραλίες για όλη την οικογένεια στην Αττική

Καθαρά νερά, ομπρέλες και φυσικός ίσκιος σε επτά παραλίες για οικογενειακές καταστάσεις στην Αττική.
Επτά παραλίες για όλη την οικογένεια στην Αττική
Ίσκιο, ομπρέλες, άμμο, ρηχά νερά και αρκετή άπλα για παιχνίδι. Αυτά χρειαζόμαστε μεταξύ άλλων για να πάρουμε την οικογένεια και να βουτήξουμε στις παραλίες Αττικής – οργανωμένες και μη.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις αγαπημένες μας.

Καράβι

Η οργανωμένη παραλία του Σχοινιά αποτελεί παράδεισο για τους μικρούς και μεγάλους φαν των beach sports με πληθώρα επιλογών. Στις εγκαταστάσεις, πέρα από σχολή windsurfing, γήπεδα beach volley και πολλά ακόμα beach sports, θα βρείτε εστιατόριο και beach bar. Η θάλασσα είναι σχετικά ρηχή, ενώ η είσοδος είναι δωρεάν με ελάχιστη κατανάλωση 4€/ άτομο.

Ακτή Βουλιαγμένης

Διαθέτει άμμο, έχει βραβευτεί με γαλάζια σημεία και είναι πλήρως οργανωμένη με ξαπλώστρες, ομπρέλες, ντουζιέρες και αρκετά water sports. Στις εγκαταστάσεις θα βρείτε μεταξύ άλλων μπαρ, εστιατόριο και καφετέριες. Η είσοδος κοστίζει 4 ευρώ, ενώ για παιδιά έως 6 ετών η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πλαζ Αυλακίου

Βραβευμένη με γαλάζια σημαία, η παραλία στο Αυλάκι προσφέρεται για παιχνίδι στην αμμουδιά της και βουτιές στα ζεστά νερά. Είναι πλήρως οργανωμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες, ενώ διαθέτει αποδυτήρια και ντους. Η είσοδος κοστίζει 5€ και 3€ για παιδιά από 4 έως 12 ετών.

Κόκκινο λιμανάκι

Τα κόκκινα βράχια που την περιβάλλουν της χάρισαν το όνομά τους, ενώ τα νερά της είναι καθαρά και η είσοδος ελεύθερη για όλους. Είναι κατάλληλη για παιδιά αφού διαθέτει άμμο και μπόλικη φυσική σκιά, ενώ ακριβώς από πάνω της, το «Μπαλκόνι» προσφέρεται για γεύμα με πανέμορφη θέα.

Άγιος Δημήτριος

Είναι δίπλα στην Αγία Μαρίνα (Καλύβια Θορικού), έχει άμμο και διαθέτει δωρεάν ομπρέλες, ντουζιέρα, και σημεία με σκιά κάτω από τα δέντρα σε περίπτωση που δεν πάτε αρκετά νωρίς για να προλάβετε ομπρέλα. Έχει και μπαρο-καντίνα για τα απαραίτητα τσιμπολογήματα/ ροφήματα.

Δασκαλειό

Πεντακάθαρη, αμμουδερή και ήσυχη παραλία, βρίσκεται κοντά στην Κερατέα, μετά την πολυσύχναστη Κακιά Θάλασσα. Χωρίζεται σε μικρότερους κολπίσκους, με το Δεύτερο Λιμανάκι να είναι από τους πιο όμορφους. Έχει beach bar για ξαπλώστρες και ίσκιο, αλλά όχι σε όλο το μήκος της.

Ανάβυσσος

Ένας μεγάλος κόλπος με άμμο και καθαρά νερά, τα οποία δεν βαθαίνουν ιδιαίτερα και ενδείκνυνται για παιχνίδι στη θάλασσα. Στην Ανάβυσσο μπορείτε να επιλέξετε τη… θαλπωρή των οργανωμένων τμημάτων της με δωρεάν ξαπλώστρες από τα beach bars, ή να στήσετε ομπρέλα στα ελεύθερα τμήματά της.

Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v