ΤΑΞΙΔΙΑINFO GUIDE

Ευρώπη - ΉΠΑ με... 65 ευρώ;

Ποια εταιρία σχεδιάζει να πραγματοποιήσει πτήσεις προς Βοστόνη και Νέα Υόρκη από μόλις 63€; Δείτε πώς αναμένεται να αλλάξει ο χάρτης των low cost πτήσεων.

Ευρώπη - ΉΠΑ με... 65 ευρώ;

Το μεγάλο «μπαμ» με την πρώτη low cost σύνδεση Ευρώπης-ΗΠΑ ετοιμάζεται να κάνει η αεροπορική εταιρία Norwegian Air, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Irish Central

Συγκεκριμένα, η σκανδιναβική εταιρία κέρδισε ιρλανδικό διαγωνισμό ώστε να δημιουργήσει αεροπορικές συνδέσεις από το Cork και το Shannon της Ιρλανδίας, σχεδιάζοντας να εγκαινιάσει ίσως και εντός του 2017, γραμμές προς τη Βοστόνη και τη Νέα Υόρκη αντίστοιχα. Μάλιστα, ο ιρλανδικός Τύπος κάνει λόγο για τιμές που – χωρίς καμία παροχή – θα ξεκινούν από τα 69 δολάρια (περί τα 63€) one way.

Η αεροπορική αναμένεται να αξιοποιήσει καινούρια αεροσκάφη Boeing 787 Dreamliners, που είναι κατάλληλα για μεγάλης διάρκειας πτήσεις αλλά «καίνε» λιγότερα καύσιμα. Μάλιστα, φαίνεται να θέλει να προλάβει στην ίδια της την έδρα τη Ryanair, η οποία έχει εκδηλώσει στο παρελθόν ενδιαφέρον για φθηνές υπερατλαντικές συνδέσεις.

Με την ίδια λογική, η αεροπορική Scoot αποφάσισε να ενώσει το άλλο άκρο της Ευρώπης, δηλαδή την Ελλάδα, με οικονομικές πτήσεις προς Νοτιοανατολική Ασία και Ωκεανία από το ερχόμενο καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε πως από Ιούνιο, θα συνδέει την Ελλάδα με την Σιγκαπούρη σε τιμές από 190€ και με Αυστραλία από 280€, one way.

Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Η όμορφη γυναίκα είναι στολίδι και η καλή θησαυρός."

Άρθουρ Σοπενχάουερ

  • 1830 — Υπογράφεται στο Λονδίνο, μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου, Γαλλίας και Ρωσίας, πρωτόκολλο με το οποίο η Ελλάδα ανακηρύσσεται ανεξάρτητο κράτος.
    1878 — Ο ελληνικός στρατός εισβάλλει στην Θεσσαλία.
    1924 — Φεύγει από τη ζωή ο ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης, Βλαντιμίρ Λένιν.
    1976 — Λαμβάνει χώρα η πρώτη εμπορική πτήση με επιβάτες του υπερηχητικού αεροπλάνου Κονκόρντ.
    1984 — Πεθαίνει στην Χαλκίδα ο λογοτέχνης, κριτικός, θεατρικός συγγραφέας, ποιητής και πεζογράφος Γιάννης Σκαρίμπας.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2