ΤΑΞΙΔΙΑINFO GUIDE

Τα ωραιότερα μέρη του πλανήτη… χιονισμένα

15 μαγευτικές φωτογραφίες του υπέροχου πλανήτη μας, που αποδεικνύουν περίτρανα πως έχει και ο χειμώνας τις ομορφιές του.

Τα ωραιότερα μέρη του πλανήτη… χιονισμένα

Ακόμα και όσοι δεν συμπαθούμε καθόλου τον χειμώνα και τα κρύα του, δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε την ομορφιά του. Τα χιονισμένα τοπία του πλανήτη αποπνέουν τόση γαλήνη και σιωπή που μοιάζουν απόκοσμα, ενώ οι «βόρειες» πόλεις του κόσμου ντυμένες στα λευκά γίνονται ακόμα γοητευτικότερες. Ακολουθήστε μας, σε μια βόλτα στα ωραιότερα χειμωνιάτικα τοπία της Γης.

Το δάσος Červená voda στην Τσεχία.Ο ποταμός Tadami στη Fukushima της Ιαπωνίας.Τυλιγμένο στην άχλη της σιωπής, το Gabrovo της Βουλγαρίας.Χειμωνιάτικη συμφωνία σε μαύρο και λευκό, στην Κρακοβία της Πολωνίας.Βγαλμένος από παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, ο ποταμός Ijssel (παραπόταμος του Ρήνου) της Ολλανδίας.Σκοτεινό, χειμωνιάτικο Εδιμβούργο (Σκωτία).Υπάρχει, άραγε, κάτι πιο απόλυτα χειμωνιάτικο από την Σιβηρία στους -37 βαθμούς Κελσίου;Και ο ουρανός κατέβηκε στη Γη…Η υπέροχη λίμνη Μπλεντ με το πολυφωτογραφημένο νησάκι της, στη ΣλοβενίαΈχεις χιόνι στη μουσούδα σου!Εξακολουθείτε να πιστεύετε πως δεν είναι όμορφος ο χειμώνας;Κι όμως, ενίοτε παγώνει και η Καλιφόρνια. Εδώ, το Εθνικό Πάρκο Γιοσέμιτι των ΗΠΑ.Το υπέροχο Βίλνιους της Λιθουανίας στους -25 βαθμούς του.Πατημασιές στο χιόνι του ποταμού Hudson της Νέας Υόρκης.Πηγή: Bored Panda

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Η ωραιότητα της απλότητας έγκειται στην πολυπλοκότητα που προσελκύει."

Tom Robbins, 1932-, Αμερικανός συγγραφέας

  • 356 π.Χ.- Ο Ηρόστρατος βάζει φωτιά στο Ναό της Αρτέμιδας στην Έφεσο, ο οποίος ήταν και ένας από τα Επτά Θαύματα του Κόσμου.
    1774 - H Ρωσία και η Οθωμανική Αυτοκρατορία υπογράφουν τη Συνθήκη Κιουτσούκ-Καϊναρτζή, σηματοδοτώντας τη λήξη του Ρωσοτουρκικού πολέμου.
    1957 - Ο Τσε Γκεβάρα γίνεται Κομμαντάντε του Επαναστατικού Στρατού της Κούβας.

© 2002-2019 MEDIA2DAY