ΤΑΞΙΔΙΑINFO GUIDE

Το τρίτο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο ήρθε στον Πειραιά

Το Quantum of the Seas, το τρίτο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου, έδεσε σήμερα στον Πειραιά, κι εμείς… χαζεύουμε με το εσωτερικό του.

Το ιλιγγιώδες μήκος των 347 μέτρων του αδικείται στις φωτογραφίες. Το Quantum of the Seas, το τρίτο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο, της εταιρείας Royal Caribbean, έδεσε σήμερα στο λιμάνι του Πειραιά και άφησε… άφωνους περαστικούς και παρευρισκόμενους.

Το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο διαθέτει 2.090 καμπίνες, με μέγιστη χωρητικότητα 4.905 επιβατών και πλήρωμα 1500 ατόμων. Αποτελεί το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που πλέει στα νερά της Μεσογείου και το μεγαλύτερο που επισκέπτεται ως νεότευκτο το λιμάνι του Πειραιά.

Με την ευκαιρία, σκεφτήκαμε να ρίξουμε μια ματιά στο εσωτερικό του, και συγκεντρώσαμε τις καταπληκτικές φωτογραφίες του στο Photo Gallery, επάνω, για να χαζέψετε –και να ονειρευτείτε εξωτικές κρουαζιέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Μία είναι η απόδειξη του «μπορώ»: το «κάνω»"

Marie von Ebner-Eschenbach, Γερμανίδα γνωμικογράφος

 • 1640 - Τέλος της Ιβηρικής Ένωσης: η Πορτογαλία ανακηρύσσει βασιλιά τον Ιωάννη Δ' τερματίζοντας μία περίοδο 60 ετών προσωπικής ένωσης των στεμμάτων της Ισπανίας και της Πορτογαλίας
  1797 - Συλλαμβάνεται στην Τεργέστη ο Ρήγας Φεραίος μαζί με το συνεργάτη του Χριστόφορο Περραιβό.
  1913 - Η Κρητική Πολιτεία ενώνεται επισήμως με την Ελλάδα
  1988 - H Μπεναζίρ Μπούτο γίνεται η πρώτη γυναίκα ηγέτης μουσουλμανικής χώρας στο Πακιστάν
  2002 - Δημιουργία της Ελληνικής Βικιπαίδειας
  Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v