Trip in View: Η Ελλάδα όπως φαίνεται από ψηλά

Μαγευτικές φωτογραφίες από τους ουρανούς και τις θάλασσες της Ελλάδας, όπως φαίνεται από ψηλά, συγκεντρώνει ένα νέο site που λέγεται Trip in View.
Trip in View: Η Ελλάδα όπως φαίνεται από ψηλά
Πώς θα σας φαινόταν να πάρετε το μίνι ελικοπτεράκι σας και να κάνετε μια βόλτα στα παράλια της Ζακύνθου; Ή να εξερευνήσετε σπιθαμή προς σπιθαμή τις αμμουδιές της Χαλκιδικής; Ή να χαζέψετε το Καστελόριζο από ψηλά; Ένα ολοκαίνουριο site, το Trip in View, μας δίνει τώρα αυτήν την δυνατότητα, συγκεντρώνοντας φαντασμαγορικές αεροφωτογραφίες των ελληνικών θαλασσών –και όχι μόνο– στις οποίες μας επιτρέπει να περιηγηθούμε με χίλιους δυο τρόπους.

Μπορείτε, για παράδειγμα, να πληκτρολογήσετε το όνομα του μέρους που σας ενδιαφέρει, ή να κάνετε ένα τυχαίο κλικ στον χάρτη της Ελλάδας και από εκεί να περιηγηθείτε με το ελικοπτεράκι ή πατώντας τις κουκίδες στον χάρτη. Υπάρχει, επίσης, η δυνατότητα να κάνετε zoom in και out, να αλλάξετε οπτική γωνία, και γενικότερα να… κολλήσετε με τις ώρες.

Πολύ σύντομα, το Trip in View θα περιλαμβάνει και εικονική περιήγηση στην υπόλοιπη Μεσόγειο, ενώ στα σχέδια των δημιουργών του είναι να προσθέσουν και τουριστικές επιχειρήσεις (ξενοδοχεία, εστιατόρια κλπ) η θέση των οποίων θα προβάλλεται στους χάρτες και τις αεροφωτογραφίες.

Προς το παρόν, κλικ στο Photo Gallery επάνω, για να μας ακολουθήσετε σε μια εικονική περιήγηση στους ουρανούς και τις θάλασσες της Ελλάδας, και στο Trip in View για περισσότερα ταξίδια. 

Ηρώ Κουνάδη

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v