ΤΑΞΙΔΙΑINFO GUIDE

Οι ωραιότερες άγνωστες παραλίες του Αιγαίου

Κολυμπάμε σε… άγνωστα νερά, στις δέκα ομορφότερες παραλίες του Αιγαίου που λίγοι γνωρίζουν, κι ας βρίσκονται δίπλα σε παραλίες – παγκόσμιες σταρ.

Όπως θα σας επιβεβαιώσει κάθε διαφήμιση παγωμένης μπύρας που σέβεται τον εαυτό της, λίγα πράγματα μπορούν να συγκριθούν με την χαρά της ανακάλυψης μιας «δικής σου» παραλίας. Η έννοια του επίγειου παραδείσου φέρνει στο νου εικόνες μιας ερημικής αμμουδιάς με κρυστάλλινα νερά, με μοναδικούς ήχους τον παφλασμό των κυμάτων και τα τζιτζίκια.

Κι αν η τόση ερημιά κατακαλόκαιρο στο Αιγαίο μοιάζει όνειρο θερινού μεσημεριού, μην απελπίζεστε. Υπάρχουν ακόμα σχετικά άγνωστες παραλίες, έτη φωτός μακριά από τα beach bar, τις ξαπλώστρες και την πολυκοσμία των σταρ γειτόνων τους. Πλάι σε κάθε Κόκκινη Παραλία, Παχιά Άμμο και Σαρακήνικο από αυτά που κοσμούν τις αφίσες του Υπουργείου Τουρισμού, υπάρχουν οι πιο ταπεινές αλλά εξίσου όμορφες εναλλακτικές τους. Εκείνες που κοσμούν το δικό μας, απόλυτα καλοκαιρινό Photo Gallery, επάνω.

Κάντε κλικ και ακολουθήστε μας για μια βουτιά στο Αιγαίο όπως δεν το ξέρετε.

Η.Κ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Η δύναμή σου είναι απλώς κάτι τυχαίο που οφείλεται στην αδυναμία των άλλων."

Joseph Conrad, 1857-1924, Βρετανοπολωνός συγγραφέας

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2