Πάσχα 2014: Τα φτηνά ταξίδια τα κλείνουμε νωρίς

Με γκρουπ στην Καππαδοκία, με το έτερο ήμισυ στη Ρώμη, ή μήπως κρουαζιέρα με την παρέα σε τιμή-έκπληξη; Συγκεντρώνουμε τα πιο φτηνά ταξίδια για το Πάσχα 2014.
Πάσχα 2014: Τα φτηνά ταξίδια τα κλείνουμε νωρίς
της Ηρώς Κουνάδη

Υπό κανονικές συνθήκες μπορεί και να το είχαμε ξεχάσει, αλλά ο ήλιος έξω από το παράθυρο επιμένει να μας το υπενθυμίζει: Η άνοιξη είναι πιο κοντά απ’ όσο συνειδητοποιούμε, και μέχρι το Πάσχα του 2014 (που φέτος πέφτει σχετικά νωρίς, στις 20 Απριλίου) απομένουν περίπου δύο μήνες. Χρονικό διάστημα ιδανικό για των… φρονίμων τα παιδιά, που θέλουν να κανονίσουν τα πασχαλινά τους ταξίδια επωφελούμενα από την σημαντική οικονομία που προσφέρουν οι έγκαιρες κρατήσεις (early booking, στις γλώσσες των ταξιδιωτών και των αγγλοσαξώνων). Ιδού οι πιο ενδιαφέρουσες προσφορές που εντόπισε η έγκαιρη έρευνά μας, για οργανωμένα και μεμονωμένα ταξίδια.

Πασχαλινά ταξίδια DIY

(*) Όλες οι τιμές παρακάτω περιλαμβάνουν επιστροφή, φόρους αεροδρομίων και επίναυλους καυσίμων.

- Εναλλακτικό Πάσχα στο Βουκουρέστι, μακριά από τα ταξιδιωτικά πλήθη, και σε αεροπορική τιμή έκπληξη: 150€ μετ’ επιστροφής και φόρων, και με απευθείας πτήση με την Aegean.

- Για ένα ακόμα πιο εναλλακτικό… πασχαλινό τετραήμερο στη Μόσχα, θα χρειαστείτε 230€ για να πετάξετε απευθείας με την Aegean.

- Στο Μιλάνο, για ένα μοδάτο τετραήμερο (Σάββατο 19/4 με Τρίτη 22/4) μας πετά η easyJet, με 165€, επιστροφής και φόρων περιλαμβανομένων.

- Με 177€ η Aegean μας πετά στο Ντίσελντορφ, για ένα πασχαλινό τετραήμερο γεμάτο τέχνη, shopping και, βέβαια, γερμανικές μπύρες.

- Η Ρώμη αποτελεί μια πάντα κλασική επιλογή για τα spring breaks μας, και η easyJet υπόσχεται ένα πασχαλινό τετραήμερο στην ιταλική πρωτεύουσα με 173€.

- Αν δεν έχετε αντίρρηση να ζητήσετε μερικές μέρες άδεια για να πλαισιώσετε το πασχαλινό τετραήμερο, η Alitalia υπόσχεται να σας πάει μέχρι την Φλωρεντία, με 227€. Την τιμή εντοπίσαμε για αναχώρηση το Σάββατο 19/4 και επιστροφή την Πέμπτη 24/4.

Έχεις πασχαλινό πακέτο

- Μια ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση για Πάσχα στην Καππαδοκία ετοίμασε το ταξιδιωτικό γραφείο AirQuest: 580€ το άτομο με ημιδιατροφή. Το πακέτο περιλαμβάνει επτά διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων, πτήσεις για Σμύρνη με την Pegasus Airlines και μεταφορές και ξεναγήσεις στην Καππαδοκία. Αναχωρήσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 16 και 18 Απριλίου. Δείτε λεπτομέρειες εδώ.

- Τι θα λέγατε για πασχαλινό τετραήμερο στη Μάλτα; Το Cel Tours έχει να προτείνει ένα οικονομικότατο πακέτο τριών διανυκτερεύσεων, στα 289€ το άτομο. Σε αυτό περιλαμβάνονται απευθείας πτήσεις με την Air Malta, ξενοδοχείο 3 αστέρων και ξεναγήσεις στη Βαλέτα. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ.

- Πάσχα στο Παρίσι προτείνει το Grefis Travel, με ένα χορταστικό 10ήμερο πακέτο το οποίο διατίθεται σε προσφορά: Για δηλώσεις συμμετοχής έως 14/02, το κόστος δεν ξεπερνά τα 595€ το άτομο. Στην τιμή περιλαμβάνονται εννέα διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3 αστέρων με πρωινό, απευθείας πτήσεις, ξενάγηση στην πόλη, κρουαζιέρα στον Σηκουάνα, εκδρομή στη Disneyland και το Πάρκο του Αστερίξ και πολλά άλλα ενδιαφέροντα, τα οποία μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ.

- Το Nordix Travel μας προκαλεί να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα, και να κάνουμε Πάσχα στην ταχύτατα ανερχόμενη Βαλτική: Βίλνιους, Ρίγα και Ταλλίν, σε ένα 7ήμερο πακέτο που ανέρχεται στα 720€ κατ’ άτομο. Στην τιμή περιλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια, έξι διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4 αστέρων με πρωινό, μεταφορές και ξεναγήσεις. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ.

- Μια εντελώς διαφορετική ιδέα κρατήσαμε για το τέλος: Κρουαζιέρα στα νησιά του Αιγαίου και τα παράλια της Τουρκίας με τη Louis Cruises, για το πασχαλινό τετραήμερο, στην τιμή-έκπληξη των 129€ το άτομο για εσωτερική καμπίνα και 169€ για εξωτερική καμπίνα. Οι δελεαστικές τιμές ισχύουν για κρατήσεις μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, ενώ το δρομολόγιο περιλαμβάνει στάσεις στην Πάτμο, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, το Ηράκλειο και την Έφεσσο. Λεπτομέρειες εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v