ΤΑΞΙΔΙΑINFO GUIDE

10 παραλίες made in Greece

Μπορούμε να κατηγορήσουμε την Ελλάδα για πολλά στραβά, αλλά οι «σαν ψέμα» παραλίες που χαρίζει τόσο απλόχερα, της δίνουν συγχωροχάρτι. Αποβιβαζόμαστε σε 10 από τα πιο ωραία γειτονέματα γης και θάλασσας, που χορηγούν γενική αμνηστία.

Οι παραλίες της Ελλάδας έχουν τη δύναμη με την ομορφιά τους να κρύβουν -έστω και για λίγο- τα «στραβά» της χώρας μας, να επιβάλλουν τη γαλήνη εν μέσω της κρίσης, να στρέφουν το βλέμμα και την ψυχή μας στα ουσιώδη που ουδεμία σχέση έχουν με την πιστοληπτική ικανότητα του κράτους, να αντικαθιστούν το γκρίζο χρώμα της καθημερινότητάς μας με μπλε, πράσινες και χρυσαφένιες αποχρώσεις. Αποβιβαζόμαστε σε 10 από τα πιο ωραία γειτονέματα γης και θάλασσας.

Κάντε κλικ εδώ και δείτε το photo gallery.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Η ζωή είναι σαν άλμα με αλεξίπτωτο: πρέπει να το κάνεις σωστά με την πρώτη."

Eleanor Roosevelt

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2