Χουχουλιαστά Airbnb σε ακριβούς προορισμούς

Υπέροχα σπιτάκια και cosy σαλέ ιδανικά για παρέες σε καλές τιμές, από την Ορεινή Κορινθία, μέχρι τον Παρνασσό και το Καϊμακτσαλάν.

Κατ’ εξοχήν «τσουχτεροί» προορισμοί μας υποδέχονται σε τέλεια σπιτάκια για δύο ή περισσότερα άτομα για τις πιο υπέροχες ορεινές εξορμήσεις.

Στην Αράχωβα, αυτό το υπέροχο σπίτι με δύο υπνοδωμάτια, τζάκι, χαμάμ, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και σαλόνι με γυάλινη πρόσοψη και ανεμπόδιστη θέα στους Δελφούς θα σας κοστίσει 120€ για ένα βράδυ και δέχεται μέχρι τέσσερα άτομα.



Εναλλακτικά, το διαμέρισμα Amaryllis είναι πιο μικρό και οικονομικό (55€ για δύο άτομα ανά βραδιά), όμως εξίσου cosy, με τζάκι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με τσάγια, μέλι, μαρμελάδες, γαλλικό καφέ και φρέσκο ψωμάκι για να φτιάξετε το πρωινό σας.



Στο κέντρο του χωριού, αυτό το τρίχωρο διαμέρισμα είναι εξίσου οικονομικό (40€ ανά βράδυ για 2 άτομα) και χουχουλιαστό, λίγα βήματα από την κεντρική πλατεία.




Αν τώρα η παρέα είναι μεγάλη – μέχρι 15 άτομα, τότε αυτή η παραδοσιακή βίλλα στον Παρνασσό έχει εννιά κρεβατοκάμαρες, μεγάλο κήπο, πισίνα (γιατί όχι;), παιδική χαρά με τραμπολίνο για τα πιτσιρίκια, μπάρμπεκιου γιατί το βουνό σηκώνει μπριζολίδια και πανοραμική θέα (210€ ανά διανυκτέρευση).


Στον Φενεό της Ορεινής Κορινθίας, αυτό το εντυπωσιακό σαλέ, «ντύνεται» με αναρριχητικά φυτά και ατενίζει το πανέμορφο πευκόδασος της Βελίνας σε υψόμετρο 900 μέτρων. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι επτά επισκέπτες, σε τρία υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και έξι κρεββάτια, με 102€ ανά διανυκτέρευση.



Για μεγάλες παρέες στα Τρίκαλα Ορεινής Κορινθίας, αυτό το πολυτελές σαλέ θυμίζει κάτι από τα αντίστοιχα της σκανδιναβικής χερσονήσου και φιλοξενεί μέχρι οκτώ επισκέπτες, με τρία υπνοδωμάτια και 4 κρεβάτια και 230€ ανά διανυκτέρευση. Το χιονοδρομικό της Ζήρειας, για τους φαν των winter sports, απέχει περί τα 7 χιλιόμετρα.


Στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο, την «Αράχωβα» της Βόρειας Ελλάδας αυτό εδώ το προσεγμένο σπιτάκι με πέτρα, έχει ζεστό περιβάλλον, τζάκι, μπάνιο με υδρομασάζ, όμορφη θέα και οικονομικότατη τιμή – στα 49€ για μέχρι τέσσερις επισκέπτες.



Κοντά στην πλατεία, εξίσου άνετο και cosy αυτό το κομψό διαμέρισμα δέχεται μέχρι τέσσερις επισκέπτες, διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, άνετο μπάνιο και παραδοσιακή, ξύλινη διακόσμηση, με 80€ ανά διανυκτέρευση.



Σε ένα τοπίο βγαλμένο από παραμύθι στο Καρπενήσι, αυτό το μίνιμαλ σπιτάκι είναι ό,τι πρέπει για τέσσερα άτομα, με δύο υπνοδωμάτια, μοναδική θέα και λίγα λεπτά απόσταση από το κέντρο του χωριού με μόλις 52€ ανά διανυκτέρευση.



Στην ίδια περιοχή, αν θέλετε να ζήσετε την εμπειρία ακόμα πιο κοντά στη φύση, αυτό εδώ το κατάλυμα σε φάρμα για τρία άτομα προσφέρεται για αρκετά «μπεε», αλλά και λοιπούς χαλαρωτικούς ήχους, όπως το ποταμάκι που κελαρύζει λίγα μέτρα από το σπιτάκι. (59€ ανά διανυκτέρευση).



Στην άκρη της Καρύταινας, αυτό το μπαλκονάκι με θέα το Κάστρο και το φαράγγι του Λούσιου είναι λόγος για να ζεις (και να ταξιδεύεις). Το δωμάτιο στο οποίο ανήκει υποδέχεται δύο άτομα, έχει κοινόχρηστη αυλή και απέχει 200 μέτρα από την πλατεία του χωριού με κόστος 35€ ανά διανυκτέρευση.



Νικόλας Γεωργιακώδης


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v