Βρήκαμε value for money δωμάτια σε νησιά για τον Ιούνιο

Value for money δωμάτια σε κοντινά νησιά για να κάνετε διακοπές ή τα πρώτα καλοκαιρινά διήμερα στις Κυκλάδες και τον Σαρωνικό.
Βρήκαμε value for money δωμάτια σε νησιά για τον Ιούνιο
K4 Kastellas, Κύθνος 
Τιμή: Από 95€ η δίκλινη βίλα

Τρία λεπτά με τα πόδια από την παραλία, το Κ4 βρίσκεται στη νοτιοδυτική Κύθνο, κοντά στα Φλαμπούρια και διαθέτει πέτρινες βίλες σε δύο επίπεδα, με άψογο κυκλαδίτικο στιλ και μοντέρνα διάθεση. Κάθε βίλα διαθέτει εξοπλισμένη κουζίνα, ενώ το συγκρότημα διαθέτει και πισίνα υπερχείλισης με θέα τη θάλασσα.

Porto Vlastos, Τήνος
Τιμή: Από 56€ το δίκλινο

Πέντε λεπτά από την παραλία, το Porto Vlastos βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη και προσφέρει δωμάτια κυκλαδίτικου στιλ με παραδοσιακή επίπλωση, άνετα μπαλκόνια και βεράντες με θέα θάλασσα, σιδερένια ή χτιστά κρεβάτια, εξοπλισμένη κουζίνα, κλιματισμό και κήπο με παιδική χαρά. Η Χώρα απέχει πέντε χιλιόμετρα.

Villa Niki, Σέριφος 
Τιμή: Από 40€ το δίκλινο

Από τις πιο οικονομικές επιλογές στη Χώρα της Σερίφου, η Villa Niki έχει την παραλία σε απόσταση αναπνοής και απέχει λιγότερο από 2 χιλιόμετρα από την Ψιλή Άμμο. Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα, με μπαλκόνι με θέα στο βουνό, μεγάλα κρεβάτια, ιδιωτική είσοδο, ηχομόνωση, κουνουπιέρες και εξοπλισμένη κουζίνα. Η διακόσμηση είναι λιτή, ενώ το δίκλινο μπορεί άνετα να γίνει τρίκλινο, με 5€ επιπλέον.

Plaza, Αίγινα
Τιμή: Από 60€ το δίκλινο

Βρίσκεται κοντά στο λιμάνι, στην όμορφη πόλη της Αίγινας, και προσφέρει κλιματιζόμενα δωμάτια με μπαλκόνια που αγναντεύουν το γαλάζιο. Η ζωή της πόλης βρίσκεται… στα πόδια σας ενώ τα δωμάτια είναι λιτά και μοντέρνα.

Akadia, Σύρος
Τιμή: 90€ το τρίκλινο

Δεν είναι low budget, αλλά είναι… υψηλών παροχών: Το Akadia βρίσκεται στο πιο ατμοσφαιρικό κομμάτι του νησιού, στην Άνω Σύρο της Ερμούπολης, προσφέρει τεράστια, άνετα δωμάτια με μπανιέρα-υδρομασάζ, ηχομόνωση, κλιματισμό, καθιστικό, εξοπλισμένη κουζίνα, καρεκλάκι για παιδιά, βιβλία και DVD, ενώ συγκεντρώνει την αγάπη του κόσμου στο Booking, αποσπώντας το πολυπόθητο αριστείο με βαθμολογία 10 στα 10.

Villa View, Άνδρος
Τιμή: Από 55€ το δίκλινο σε χωριστά επίπεδα με σοφίτα

Δέκα λεπτά περπατήματος από την καρδιά της Χώρας, το Villa View προσφέρει διαφορετικά δωμάτια – τα πιο οικονομικά βρίσκονται στο ισόγειο, ενώ όσο ανεβαίνουμε ορόφους, ανεβαίνουν και οι παροχές. Μας αρέσουν ιδιαίτερα τα διαμερίσματα σε χωριστά επίπεδα με σοφίτα, που είναι ευρύχωρα (περί τα 50 τετραγωνικά) και διαθέτουν μπαλκόνι με όμορφη θέα, ενώ μπορούν να γίνουν τρίκλινα ή τετράκλινα με 5 ή 10€ παραπάνω αντίστοιχα.

Βίλα Αρετώ, Σίφνος
Τιμή: 50€ το δίκλινο

Μικρά, αλλά ρομαντικά και καλαίσθητα, τα δίκλινα της Βίλας Αρετώ βρίσκονται 200 μέτρα από την αμμουδιά στις Καμάρες και διαθέτουν έπιπλα αντίκες, σιδερένια κρεβάτια, μπαλκόνια με θέα στο βουνό ή τη θάλασσα και υπέροχο παραδοσιακό πρωινό με 8€ επιπλέον.

*Σημείωση: Οι τιμές είναι υπολογισμένες για διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο, για σαββατοκύριακο στα μέσα Ιουνίου
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v