Villa Likno: Κερδίστε τις διακοπές σας στη Χίο

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό του in2life σε συνεργασία με το Summer-Greece.gr και κερδίστε διαμονή 4 ημερών σε μια ιδιαίτερη βίλλα στην Χίο για μοναδικές διακοπές.
Villa Likno: Κερδίστε τις διακοπές σας στη Χίο
Πώς θα σας φαινόταν να κερδίσετε δωρεάν διακοπές στη Χίο για αυτό το καλοκαίρι; Το in2life σε συνεργασία με το Summer-Greece.gr σας δίνουν την ευκαιρία να «αποδράσετε» στην άκρη του Αιγαίου, κερδίζοντας διαμονή σε μια ιδιαίτερη βίλλα του νησιού.

Σε ένα γοητευτικό, πετρόχτιστο κτίριο του 19ου αιώνα, η χιώτικη φιλοξενία παντρεύει την παράδοση με τις σύγχρονες ανέσεις: Η Villa Likno, στην καρδιά του χωριού των Αυγωνύμων Χίου, συνδυάζει αρμονικά την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με τις σύγχρονες απαιτήσεις και μας προσκαλεί για μαγευτικές, χαλαρωτικές διακοπές στο ανατολικό Αιγαίο.

Το Λίκνο αποτελεί στην ουσία μια αυτόνομη, ευρύχωρη μεζονέτα 55 τετραγωνικών, εφοδιασμένη με κουζίνα, μπάνιο με υδρομασάζ, καθιστικό με τζάκι και τηλεόραση, τραπεζαρία και πάρκινγκ.

Κοιτάζοντας προς το νότιο Αιγαίο, η βίλλα απέχει μόλις δεκαπέντε λεπτά από την παραλία της Ελίντα, ενώ βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το απέραντο δάσος που περικλείει το χωριό, άλλη μια αφορμή για περιπατητική εξερεύνηση που ενδείκνυται περισσότερο κατά την χειμερινή περίοδο.

Από το επιπλωμένο μπαλκόνι της μεζονέτας θα απολαμβάνετε την θέα στη γραφική πλατεία, την «ψυχή» του μεσαιωνικού χωριού Αυγώνυμα. Στο εσωτερικό της βίλλας, θα βρείτε παρκέ δάπεδα, ξύλινες οροφές, κλιματισμό, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο και τραπεζαρία. Το καθιστικό είναι εξοπλισμένο όχι μόνο με τηλεόραση LCD αλλά και DVD player.

Το προσωπικό αναλαμβάνει να οργανώσει δραστηριότητες στο νησί, όπως πεζοπορία και παρατήρηση πουλιών. Ακόμη, προσφέρονται υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου. Τα καταστήματα και τα παραδοσιακά εστιατόρια απέχουν μόλις 50 μέτρα, ενώ το λιμάνι της Χίου είναι προσβάσιμο σε 17 χιλιόμετρα και το Αεροδρόμιο της Χίου απέχει 18 χιλιόμετρα.

Όλα τα παραπάνω, μπορείτε να τα απολαύσετε δωρεάν, λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό που διοργανώνει το in2life σε συνεργασία με το Summer-Greece.gr, με δώρο τετραήμερη διαμονή για δύο άτομα.

Μάθετε περισσότερα για το Λίκνο στο Summer-Greece.gr

Τι είναι το Summer-Greece.com;
Το Summer-Greece.com είναι ένα νέο εργαλείο αναζήτησης ξενοδοχείων. Μέσω του Summer-Greece.com θα βρείτε το κατάλυμα που ψάχνετε εύκολα και γρήγορα. Αναζητήστε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια ή παραδοσιακές κατοικίες κατευθείαν από τον χάρτη ανάλογα με την περιοχή που θα πραγματοποιήσετε τις διακοπές σας.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v