Azanias: Κερδίστε μαγευτική διαμονή στα Καλάβρυτα

Το Azanias Chalet και το in2life σας κάνουν δώρο ένα τριήμερο κοντά στη μαγευτική φύση των Καλαβρύτων, στα κουκλίστικα σπιτάκια του πετρόχτιστου σαλέ.
Azanias: Κερδίστε μαγευτική διαμονή στα Καλάβρυτα
Οι δύο νικήτριες ανάμεσα στους followers του In2life στο Twitter είναι οι Ελένη Λυμπέρη και Αγγελική Χρήστενα. Συγχαρητήρια!  
 
Οι νικητές θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το δώρο τους όποια ημερομηνία επιλέξουν, έως τις 22 Δεκεμβρίου 2013, κατόπιν διαθεσιμότητας.

Σε μια μοναδική τοποθεσία, στις ελατόφυτες πλαγιές του Χελμού, το Azanias Chalet, κτισμένο εξ’ ολοκλήρου από πέτρα και ξύλο, μας περιμένει για μαγευτικές αποδράσεις… σαν στο εξοχικό μας. Ο ξενώνας συνδυάζει τις εγκαταστάσεις ενός παραδοσιακού chalet με σύγχρονο εξοπλισμό και διακόσμηση σε ζεστούς τόνους από φυσικά υλικά που αγκαλιάζουν όλες τις αισθήσεις.

Το Azanias Chalet φιλοξενεί τους επισκέπτες στα επτά αυτόνομα διαμερίσματά του, τα οποία είναι δύο επιπέδων και επικοινωνούν με εσωτερική σκάλα. Διαθέτουν όλα αυτόνομη θέρμανση, τηλεόραση, καθιστικό με τζάκι και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Ανάλογα με τον τύπο τους, τα διαμερίσματα μπορούν να φιλοξενήσουν από δύο μέχρι τέσσερα άτομα.

Η ιδανική θέα από όλα τα δωμάτια στον κάμπο των Καλαβρύτων και στις ελατόφυτες πλαγιές του Χελμού συνδυάζεται με υψηλής αισθητικής εσωτερικό με αναπαυτικούς καναπέδες, απαλούς χρωματισμούς και lounge αίσθηση.

Όταν καταφέρετε να απαρνηθείτε την θαλπωρή του δωματίου σας, θα βολτάρετε στα πανέμορφα Καλάβρυτα, θα επισκεφθείτε την ιστορική μονή της Αγίας Λαύρας και το μυστηριακό Σπήλαιο των Λιμνών, θα περπατήσετε στο ειδυλλιακό φαράγγι του Βουραϊκού, και θα δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας στα χειμερινά σπορ, στο χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων.

Αzanias Chalet Καλάβρυτα, δεύτερο χιλιόμετρο Καλαβρύτων- Χιονοδρομικού Κέντρου, τηλ. 26920 29100, www.azanias.gr 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v