Kamaroti Suites: Δωμάτια με... θέα στη Σίφνο

Κυκλαδίτικα σπιτάκια στην καρδιά ενός υπέροχου ελαιώνα, εγγυώνται μαγευτικά καλοκαιρινά Σαββατοκύριακα στη Σίφνο.
Kamaroti Suites: Δωμάτια με... θέα στη Σίφνο
Στην καρδιά ενός φαντασμαγορικού ελαιώνα, που θα δυσκολευόσουν να πιστέψεις ότι βρίσκεται στις Κυκλάδες, τα μικρά λευκά σπιτάκια του συγκροτήματος Kamaroti Suites ακτινοβολούν κάτω από τον κυκλαδίτικο ήλιο. Στο βάθος, σε απόσταση πεντακοσίων μέτρων για να είμαστε ακριβείς, το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου μας προκαλεί για τις πρώτες μας καλοκαιρινές βουτιές. Το ίδιο, βέβαια, κάνει και η υπέροχη πισίνα στη σκιά των ελαιόδεντρων.

Στον Αρτεμώνα της Σίφνου, με θέα στο παλιό επιβλητικό κάστρο, το Kamaroti Suites είναι φτιαγμένο με γούστο και μεράκι, πιστό στις επιταγές της κυκλαδίτικης παράδοσης, τις οποίες αναδεικνύει στο μεγαλείο τους η έμπνευση του ισπανού αρχιτέκτονα και ιδιοκτήτη του, David Gonzalez.

Χρησιμοποιώντας υλικά και χρώματα που σέβονται τη φυσική ομορφιά του ελαιώνα, τα δωμάτια (όπως και οι κοινόχρηστοι χώροι) του ξενοδοχείου ποντάρουν στη minimal φιλοσοφία της διακόσμησης, που αφήνει το βλέμμα να χαλαρώσει και να επικεντρωθεί στη φυσική ομορφιά του τοπίου. Όλα τα δωμάτια είναι διαφορετικά μεταξύ τους, ενώ για τη διαμονή σας έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερις διαφορετικούς τύπους: δίκλινο, superior δωμάτιο, σουίτα και βίλλα. Όλα ανεξαιρέτως διαθέτουν τη δική τους, ιδιωτική βεράντα με πανοραμική θέα στη θάλασσα.

Στις παροχές των δωματίων περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, κλιματισμός, δορυφορική τηλεόραση, wi-fi, σεσουάρ, μικρό ψυγείο και στρώματα Coco-Mat. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης μπαρ στην πισίνα με cocktails, μπιστρό που σερβίρει γεύσεις εμπνευσμένες από τις κουζίνες της ευρύτερης Μεσογείου, πισίνα 25 μέτρων, ξεχωριστή πισίνα για τα παιδιά, παιδότοπο και κήπο από τον οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε λαχανικά και φρούτα.

Το πρωινό δεν θα μπορούσε να μην συμπεριλαμβάνεται στα δυνατά χαρτιά του ξενοδοχείου: Με γεύσεις από την σιφνέικη παράδοση, αλλά και κάποιες συνταγές της ιβηρικής, είναι η ιδανική αρχή για μια ολόκληρη μέρα εξερεύνησης του νησιού. Δείτε εδώ τις προτάσεις μας για τις καλύτερες βόλτες στη Σίφνο.

Το Kamaroti Suites λειτουργεί από αρχές Μαΐου μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου. Οι τιμές ξεκινούν από 100€ για το δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.

Η.Κ.

Kamaroti Suites, Αρτεμώνας, Σίφνος, τηλ.: 22840 32069
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v