Gryparis Club: Κερδίστε διανυκτερεύσεις στην Μύκονο

Δηλώστε συμμετοχή στον μεγάλο διαγωνισμό του in2life και του Gryparis Club, και κερδίστε τρεις διανυκτερεύσεις τεσσάρων ατόμων αλλά και εκπτώσεις για τις καλοκαιρινές κρατήσεις σας, στο Νησί των Ανέμων.
Gryparis Club: Κερδίστε διανυκτερεύσεις στην Μύκονο
Η αναγνώστρια που κερδίζει 3 διανυκτερεύσεις για τέσσερα άτομα είναι η Ασπασία Τριανταφύλλου. Και οι αναγνώστες που κερδίζουν 50% έκπτωση για τις κρατήσεις τους από 1η Ιουνίου έως 1η Ιουλίου είναι οι: Δημήτρης Ζούπος, Χριστόδουλος Αγαθός, Μαρία Πουρσανίδου, Ευθυμία Μουτοπούλου, Λαμπρινή Καραχούντρη, Θεοδοσία Σαββίδου, Μαρια Κολλια, Κατερίνα Γαντζόγια, Αμάντα Βασιλειάδου, Μάρκος Μαραγγιάνος. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας.

Ο κ. Γιάννης Γρυπάρης και η οικογένειά του έφτιαξαν με μεράκι και γούστο τα πρώτα επιπλωμένα διαμερίσματα της Μυκόνου, το 1987, στην περιοχή Βρύση, στους πρόποδες της Χώρας. Τα δέκα διαμερίσματα ανακαινίστηκαν το 2011, σφραγίζοντας την κομψότητα με χειροποίητα έπιπλα και την άνεση με πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, μεγάλες βεράντες, ευρύχωρα μπαλκόνια και ιδιωτικό χώρο parking.

Η εσωτερική διακόσμηση είναι minimal, κυκλαδικής αισθητικής, ενώ όλα τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και ψηλοτάβανα, επιτρέποντας την άνετη συμβίωση με την παρέα σας και τα κατοικίδιά σας, αν επιθυμείτε να τα έχετε μαζί σας. Ο χώρος περιβάλλεται από έναν όμορφο μεγάλο κήπο. Στο Gryparis’ Club, η φιλοξενία είναι οικογενειακή υπόθεση.

Τοποθεσία

Το Gryparis’ Club βρίσκεται μόλις 800 μέτρα από την πρωτεύουσα της Μυκόνου, τη Χώρα, ενώ αν δε διαθέτετε το δικό σας όχημα, η στάση του λεωφορείου απέχει μόνο 50 μέτρα από τα διαμερίσματα.

Αν επιθυμείτε να πάτε στη Χώρα με τα πόδια, δε θα χρειαστείτε πάνω από δέκα λεπτά. Αν πάλι δεν αποχωρίζεστε το αυτοκίνητο ή τη μηχανή σας, τότε σε τρία μόλις λεπτά θα βρίσκεστε στο κέντρο του νησιού. Επιπλέον, οι πανέμορφες παραλίες της Μυκόνου βρίσκονται σχεδόν δίπλα σας!

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Καλή διαμονή!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v