Paliokaliva Village: «Φυσική» ρομαντζάδα στη Ζάκυνθο

Ένα πέτρινο χωριουδάκι περικυκλωμένο από ελαιώνες και στολισμένο από πολύχρωμους κήπους υπόσχεται… φυσική πολυτέλεια μιαν ανάσα μακριά από τις πολύβουες παραλίες και το nightlife της Ζακύνθου.
Paliokaliva Village: «Φυσική» ρομαντζάδα στη Ζάκυνθο
Αμφιθεατρικά κτισμένο στην πλαγιά του λόφου, στην περιοχή Τραγάκι, και σε απόσταση αναπνοής από τρεις πανέμορφες παραλίες, ένα πέτρινο χωριουδάκι με αυτόνομες κατοικίες περιμένει να φιλοξενήσει τις καλύτερες διακοπές και (γιατί όχι;) τα weekends μας… τόσο κοντά, και ταυτόχρονα τόσο μακριά από τις πολύβουες νύχτες και μέρες της Ζακύνθου.

Σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, με πανοραμική θέα στους ελαιώνες που απλώνονται γύρω του, το Paliokaliva Village συνδυάζει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με την διακριτική πολυτέλεια, τους περιποιημένους κήπους με την εντυπωσιακή πισίνα, το υψηλό deisgn με την αγάπη για την φύση.

Ζεστά χρώματα, φυσικά υλικά, χειροποίητα έπιπλα πρωταγωνιστούν στους εσωτερικούς χώρους. Ατμοσφαιρικοί φωτισμοί, αρώματα γιασεμιού, βασιλικού, λεβάντας και λουλουδιών κλέβουν την παράσταση στους κήπους που περιβάλλουν τα πέτρινα σπιτάκια.

Τρεις τύποι κατοικιών είναι διαθέσιμοι, για να επιλέξετε: οι βίλες τύπου C, ιδανικές για παρέες και οικογένειες, φιλοξενούν από δύο έως πέντε άτομα, σε δύο υπνοδωμάτια και ένα καθιστικό. Οι βίλες τύπου Β, ιδανικές για οικογένειες, φιλοξενούν έως τέσσερα άτομα σε δύο υπνοδωμάτια. Τέλος, οι βίλες τύπου Α, ιδανικές για ζευγάρια, φιλοξενούν δύο έως τρία άτομα, σε ένα υπνοδωμάτιο και ένα καθιστικό. Όλες οι βίλες διαθέτουν όμορφες στεγασμένες βεράντες και κήπο.

Στις παροχές των σπιτιών περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, δορυφορική τηλεόραση, CD και DVD player, πρόσβαση στο internet, πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες και ιδιωτικό parking. Κατόπιν συνεννόησης υπάρχει επίσης η δυνατότητα μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο, ενοικίασης αυτοκινήτου και κρουαζιέρας στις εντυπωσιακές παραλίες του νησιού. Το εστιατόριο Ελαία σερβίρει πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο, με αγνά, τοπικά υλικά και παραδοσιακές συνταγές.

Βόλτες και βουτιές στα πέριξ

Η περιοχή του Τσιλιβί και η Ζάκυνθος γενικότερα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία από δραστηριότητες, όπως ιστιοπλοϊα, windsurfing, θαλάσσιο σκι, καταδύσεις, και ημερήσιες κρουαζιέρες γύρω από το νησί. Η εξοχή γύρω από το Paliokaliva Village προσφέρεται για όσους θέλουν να περπατήσουν. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τα γειτονικά αξιοθέατα, το μοναστήρι της Δερματούσας και το Ναυτικό Μουσείο.

Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας, βέβαια, στη Ζάκυνθο θα απορροφήσουν οι μοναδικές παραλίες. Στα “best of” σημειώστε, σαφέστατα, το Ναυάγιο και τις Γαλάζιες Σπηλιές, όπου φτάνετε μόνο με καραβάκι, αλλά και τον Λιμνιώνα με τα καταπράσινα νερά, την απέραντη αμμουδιά του Γέρακα και την εξωτική (και σχεδόν ερημική, πράγμα σπάνιο για την Ζάκυνθο) Μαραθία. Δείτε περισσότερες προτάσεις για βόλτες και βουτιές σε παλαιότερο δημοσίευμα του in2life.

Το Paliokaliva Village λειτουργεί όλο τον χρόνο. Οι τιμές αυτήν την περίοδο κυμαίνονται στα 110 ευρώ για μια βίλα με πρωινό.

Η.Κ.

Paliokaliva Village, Τσιλιβί, Ζάκυνθος, τηλ.: 26950 63770 και 43078


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v