Messina Mare: Ειδυλλιακή μεσσηνιακή φιλοξενία μπροστά στο κύμα

Η παράδοση συναντά την άνεση στο ανανεωμένο resort Messina Mare, μια όαση χαλάρωσης μπροστά στην μεσσηνιακή θάλασσα. Διαβάστε περισσότερα και κερδίστε διαμονή στην «αγκαλιά του Ιονίου», στο Καλό Νερό Μεσσηνίας.
Messina Mare: Ειδυλλιακή μεσσηνιακή φιλοξενία μπροστά στο κύμα
 Οι τυχερές αναγνώστριες που κερδίζουν τη διαμονή στο Messina Mare είναι οι: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑΡΗ και ΑΡΕΤΗ ΜΗΤΡΟΠΑΠΑ.

Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό. 


Παραδοσιακή φιλοξενία, γαστρονομικές εκπλήξεις, δεκάδες φυσιολατρικές αφορμές να εκδράμετε και παιχνίδια στην παραλία που «βρέχει» το εντυπωσιακό resort. Το Messina Mare Seaside Resort μας δίνει όλους τους λόγους να «κατηφορίσουμε» προς τον παραδοσιακό οικισμό Καλού Νερού στην Μεσσηνία για αποδράσεις γεμάτες άνεση και ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα.

Το ξενοδοχείο, που από φέτος λειτουργεί υπό νέα ιδιοκτησία και με ανανεωμένες υπηρεσίες, είναι χτισμένο μπροστά στη θάλασσα με παραδοσιακή αρχιτεκτονική και υπόσχεται άνετη και ποιοτική φιλοξενία. Από την πισίνα και τη βεράντα του, θα απολαύσετε υπέροχα ηλιοβασιλέματα με την θάλασσα και τον ουρανό στα πιο όμορφα χρώματα ενώ στο εστιατόριο θα δοκιμάσετε σπεσιαλιτέ και συνταγές από την περιοχή, φτιαγμένες με παραδοσιακά προϊόντα.

Η ατελείωτη παραλία μπροστά στο ξενοδοχείο, τα παιχνίδια στο νερό και στην ακρογιαλιά, η μαγική μεσσηνιακή φύση σε όλη την περιοχή, οι κοντινές εκδρομές σε άλλες πόλεις και παραθαλάσσιους οικισμούς της Μεσσηνίας, η χαλάρωση στην πισίνα, είναι μόνο κάποιες από τις στιγμές διακοπών που μπορείτε ήδη να αρχίσετε να ονειρεύεστε.

Η «γλυκιά» διαμονή στο Messina Mare

Στο Messina Mare όλα είναι επιλεγμένα με σκοπό να κάνουν τις διακοπές όλης της οικογένειας αξέχαστες. Δέκα κτίρια με 66 ιδιαίτερα ευρύχωρα και πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια που συνδυάζουν την κομψότητα με την παράδοση.

Τα δωμάτια μοιράζονται σε 38 deluxe studios που φιλοξενούν μέχρι 3 άτομα (8 από αυτά με εγκαταστάσεις για ΑΜΕΑ), 10 διαμερίσματα μέχρι 4 ατόμων που αποτελούνται από υπνοδωμάτιο και καθιστικό, 18 μεζονέτες 2 επιπέδων με υπνοδωμάτιο και σαλόνι/καθιστικό. Υπάρχουν δωμάτια για μη καπνίζοντες, καθώς και δωμάτια ειδικά διαμορφωμένα για Α.Μ.Ε.Α.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι, με θέα στη θάλασσα ή στον όμορφο κήπο, κλιματισμό, εξοπλισμένη κουζίνα, διπλό κρεβάτι, άνετη πρακτική επίπλωση, μπάνιο, τηλέφωνο, μίνι ψυγείο, δορυφορική τηλεόραση, ραδιόφωνο, κλιματισμό, στεγνωτήρα μαλλιών ενώ διατίθενται πετσέτες παραλίας, στρώματα για τις ξαπλώστρες παραλίας και πισίνας.

Η χαλάρωση των διακοπών ξεκινάει από την πρώτη στιγμή του ταξιδιού σας, αφού στο MESSINA MARE θα φτάσετε γρήγορα και εύκολα από την Αθήνα αλλά και τις άλλες μεγάλες πόλεις της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας.

Μπορείτε να χαρείτε τον ήλιο και την θάλασσα στην αμμώδη παραλία που εκτείνεται ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο, ή εάν προτιμάτε να περάσετε την ημέρα σας στην πισίνα του ξενοδοχείου απολαμβάνοντας τον καφέ ή το ποτό σας, ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου πελάγους. Απολαύστε δροσερά ποτά και αναψυκτικά στην οργανωμένη παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο, με ομπρέλες και ξαπλώστρες. Η εκπληκτική θέα του ηλιοβασιλέματος απ’ την πισίνα του ξενοδοχείου θα σας κόψει την ανάσα. Απολαύστε την παρέα με το πρώτο κοκτέιλ της βραδιάς για να μην χάσετε ούτε λεπτό από την πιο μαγική στιγμή της ημέρας.

Η απόλαυση της μεσσηνιακής γαστρονομίας

Ο σεφ του ξενοδοχείου επιμελείται την γαστρονομική σας απόδραση, ετοιμάζοντας νόστιμες λιχουδιές, βασισμένες στη μεσογειακή διατροφή. Το ταξίδι στην απόλαυση ξεκινάει απ’ το πρωί όπου το φιλόξενο προσωπικό του εστιατορίου θα σας βοηθήσει να επιλέξετε ανάμεσα σε γεύσεις, αλμυρές και γλυκές σ’ έναν τεράστιο μπουφέ πρωινού. Για το μεσημέρι κα το βράδυ μπορείτε να επιλέξετε από το μενού a la carte ή από έναν πλουσιότατο μπουφέ με ελληνικές και διεθνείς γεύσεις που θα σας βάλει σε πολλούς πειρασμούς.

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε παραδοσιακά τηγανόψωμα, εξοχικό, κρεατόπιτα και απ’ τα γλυκά την πορτοκαλόπιτα, τη φημισμένη πλέον σοκολατόπιτα, τις σπιτικές διάσημες δίπλες της Καλαμάτας αλλά και τα γλυκά του κουταλιού και το αρωματικό τοπικό μέλι.

Οι ομορφιές της Μεσσηνίας

Το Kαλό Nερό Μεσσηνίας, είναι ένας παραδοσιακός παραθαλάσσιος οικισμός. Η αμμώδης παραλία που το αγκαλιάζει και που απλώνεται μπροστά από το ξενοδοχείο Messina Mare, εκτείνεται από τη Νέδα έως το ποτάμι της Κυπαρισσίας. Θεωρείται από τους σημαντικότερους τόπους στην Ελλάδα που επιλέγουν οι θαλάσσιες χελώνες Καρέτα - Καρέτα να σκάβουν τις φωλιές τους και να γεννούν τα αυγά τους. Η θάλασσα είναι ιδανική για κολύμπι και η παραλία ενδείκνυται για μεγάλους περιπάτους και ποδήλατο.

Το Messina Mare μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για εκδρομές και δραστηριότητες, καθώς απέχει μόλις 5 χιλιόμετρα από την γραφική Κυπαρισσία με το επιβλητικό κάστρο και τα γραφικά ταβερνάκια και 25 χιλιόμετρα απ’ τον μεγαλοπρεπή ναό του Επικούρειου Απόλλωνα, έναν από τους μεγαλύτερους ναούς της Αρχαιότητας, που βρίσκεται ένα άγριο ορεινό τοπίο.

Για ημερήσιες εκδρομές ή βόλτες προτιμήστε την Πύλο, την Μεθώνη, την Κορώνη, την Αρχαία Μεσσήνη ή και την πρωτεύουσα του νομού, την Καλαμάτα. Για τους λάτρεις της ιστορίας, μια επίσκεψη στην Αρχαία Ολυμπία είναι μια εξαιρετική επιλογή για να θαυμάσουν από κοντά τον αρχαιολογικό της χώρο και το μουσείο. Αν σας αρέσει η περιπέτεια, σίγουρα θα ενθουσιαστείτε με μια εξερεύνηση στους καταρράκτες της Νέδας που γύρω τους σχηματίζονται λιμνούλες με τυρκουάζ κρυστάλλινα νερά που σε καλούν να βουτήξεις μέσα τους.

Για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, «τρέχει» ειδική προσφορά του Messina Mare, που περιλαμβάνει τρεις διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο (10/6 – 13/6) στην τιμή των 200 ευρώ κατ’ άτομο ή τέσσερις διανυκτερεύσεις (10/6 – 14/6) στην τιμή των 240 ευρώ κατ’ άτομο. Οι αντίστοιχες προσφορές για διαμονή σε σουίτα είναι 225 και 265 ευρώ κατ’ άτομο αντίστοιχα και για διαμονή σε μεζονέτα στα 250 και 290 ευρώ κατ’ άτομο αντίστοιχα (περισσότερες πληροφορίες εδώ).

Messina Mare Seaside Hotel, Καλό Νερό Τριφυλίας, Κυπαρισσία, τηλ: 27610 72500.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v